Putoline Oil

PUTOLINE

Al sinds 1970 biedt Putoline Oil uitsluitend producten voor gemotoriseerde tweewielers. En daarmee onderscheiden zij zich van andere bekende merken. Het assortiment bestond in het begin uit alleen maar smeermiddelen voor fietsen en bromfietsen. De oprichter van het merk had echter een passie voor de MX en daarom werd het assortiment  al snel uitgebreid met specifieke producten voor MX-motoren. Putoline Oil groeide uit tot een begrip voor de motorrijder.

Sinds de jaren ’80 gaat Putoline Oil ook de grens over en exporteren zij naar meerdere landen. Hierna wordt de productrange steeds verder uitgebreid en groeit de lijst exportlanden. Inmiddels heeft Putoline werelds grootste assortiment motorfietssmeermiddelen en onderhoudsproducten. Bovendien worden de producten van dit merk geëxporteerd naar bijna 40 landen!

In de loop der jaren heeft Putoline enorm veel ervaring opgedaan, mede op het circuit. Met die ervaring en heel veel research hebben zij producten met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding weten te ontwikkelen. De eigen productie zorgt daarnaast voor een constante, goede en betrouwbare kwaliteit.

Als onafhankelijke producent is het merk Putoline in staat om snel in te springen op marktontwikkelingen. De introductie van de revolutionaire additieventechnologie N-TECH® in de motorfietswereld, is daar een goed voorbeeld van. Putoline….een vertrouwd merk wat steeds blijft ontwikkelen en gaat voor kwaliteit en een goede prijsstelling.

Het uitgebreide assortiment van Putoline, bestel je heel eenvoudig, betrouwbaar en snel bij Oliehandel.NL

Share:

Whatsapp