PUT YOUR HANDS UP FOR PUTOLINE MOTORCYCLE OLIE

ROADIES

Speciaal voor de toerrijders heeft Putoline 100% betrouwbare oliën. Het laatste waar je aan wil denken is je motorblok. Dat moet gewoon lekker gesmeerd lopen. Naast motorolie heeft Putoline ook transmissieoliën.

OFFROAD

Verharde wegen? Knettersaai! Jij bent een daredevil die het liefst offroad crosst met je motorfiets. Snappen we bij Oliehandel.nl helemaal. Hartstikke mooi dat scheuren door de woeste wildernis, maar je motorblok heeft het dan niet vet. Om hem wèl goed vet te houden is Putoline ook geschikt. Speciaal voor de 2takt of 4takt motorblokken die extra aandacht verdienen in barre omstandigheden.

OETER, OETER, OETER... MET PUTOLINE OP DE SCOOTER

Nu heb je het in je hoofd, hè? Sorry. De boodschap is er niet minder om: Putoline heeft speciaal ontwikkelde oliën voor jouw scooter. Putoline beschikt over diverse motorcycleoliën voor scooters. Een pareltje? De Putoline olie met aardbeiengeur. Moet jij eens zien wie straks the talk of the town is.

SAY WHAT?! SAY QUAD!

Twee wielen niet genoeg? Ben jij een natuurliefhebber op vier wielen en een echte Quad-koning? Ook daar heeft Putoline een lijn voor: Putoline Oil Quad range. Want wij van Oliehandel.nl weten dat een Quad ook aardig wat te verduren krijgt outdoor.

PUT YOUR HANDS UP FOR PUTOLINE, DUS BESTEL T/M 18 APRIL met 10 KORTING ALLE PUTOLINE OLIE

MET DE KORTINGSCODE: putolinekorting

Twijfel je welk product voor jou geschikt is? No worries! Neem contact op met onze online adviseur of bel gerust naar kantoor. Dan helpen we je graag verder.

#datlooptgesmeerd

Share:

Whatsapp