Primeur op de Autorai: de Additievenadviseur van Oliehandel.nl

Al jaren doen wij zaken met Eurol. Toen zij vertelden dat ze een Additievenlijn op de markt zouden brengen, waren wij zeer nieuwsgierig en hebben we deze eigenlijk al besteld voordat het überhaupt op de markt was. Het verrassende was dat de additievenadviseur die zij ontwikkeld hadden, ons een enorme aanwinst leek voor onze klanten.

Na overleg heen en weer hebben wij een online Additieven Adviseur laten bouwen voor onze website, wat geresulteerd heeft in de nieuwe pagina op onze webshop. Wij denken een enorme aanvulling op onze bestaande service. Het is een nieuwe kijk oponline advies geven, waarbij we de volgende dag uw probleem ook daadwerkelijk oplossen met het afgestuurde product, want wij hebben dit altijd ruimschoots op voorraad!

Maar natuurlijk kunt u ook altijd bellen of mailen met mijn collega’s voor advies en of vragen. Wij helpen u graag. Op de Autorai 2015 brengen wij dit ook ruimschoots onder de aandacht.

Op het hele assortiment van Eurol Automotive & alle andere Automotive Olie/artikelen geven wij TAXFREE KORTING!

Op stand 312 in Hal 2 zien wij u graag, waar ik met mijn collega’s Wim Beltman en Wilco Temmink u graag te woord zal staan. De koffie staat klaar en onze promotie dames hebben ook nog een verrassing voor u! En natuurlijk worden de kids ook niet vergeten.

Daarnaast kunt u zich inschrijven en kans maken op een reis naar Dubai!

Met gesmeerde groet,

Jan de Croon jr

Oliehandel.nl

Share:

Whatsapp