Oliehandel.BE over park- en tuinmachines

Olie & Smeermiddelen voor Tuinmachines

Voor tuin- en parkmachines zijn er verschillende smeermiddelen op de markt welke voldoen aan alle eisen van tuinmachine-fabrikanten. Vanzelfsprekend is het bij deze machines ook van belang de juiste smeermiddelen te gebruiken. Dit resulteert in minder slijtage en daarmee een langere levensduur.

De ontwikkelingen van machines en de steeds strengere milieueisen zorgen er voor dat het belangrijk is om de juiste brandstof en smeermiddelen te gebruiken voor uw tuin- en parkmachines.

Olie en brandstoffabrikanten blijven producten door ontwikkelen om de beste kwaliteit te kunnen leveren.

Zo is het voor tuin- en parkmachines, het milieu en minstens net zo belangrijk; uw gezondheid verstandiger om alkylaat-brandstoffen te gebruiken.

Nooit meer een vervuild brandstofsysteem, geen vervelende geurtjes meer en bovendien schoner en dus beter voor het milieu. Wie wil dat nou niet?

Veel mensen denken nog steeds dat de viscositeit van een olie de kwaliteit en eigenschappen bepaalt. Maar let op…, niet iedere SAE 5W30 of iedere SAE 10W40 is gelijk! De basisolie en toegevoegde additieven maken het verschil. Die verschillen kunnen erg belangrijk zijn voor uw machines. Heeft u wel de juiste viscositeit, maar voldoet de olie niet aan de gevraagde goedkeuringen van uw machinefabrikant, dan is het niet de vraag óf deze stuk loopt, maar wanneer.

Onderhoudt u uw tuin- en parkmachines zelf? Dan is het belangrijk om de juiste keuzes te maken voor de brandstof en smeermiddelen. De technische medewerkers van Oliehandel.BE geven graag advies voor uw park- en tuinmachines. Met meer dan 25 merken olie en verschillende merken alkylaat brandstoffen vindt u daar de juiste producten en ook nog eens voor een hele scherpe prijs.

Zo bent u er zeker van dat uw tuin- en parkmachines met de beste olie en smeermiddelen langer meegaan en wordt u niet verrast door onnodige kostbare reparaties.

P.S.

Ook voor handige tools zoals schenktuiten, schenkkannen, jerrycans en hevelpompjes voor het afvullen van tuinmachines kunt u terecht bij Oliehandel.BE.

Share:

Whatsapp