Overname Motorketting.nl door de Croon b.v. (Oliehandel.nl)

Oliehandel.nl (onderdeel van Familie bedrijf de Croon b.v. sinds 1928) bleek hierin de juiste partner, door de synergie met de diverse merken smeermiddelen en de technische kennis wat klanten zeer waarderen is besloten om de deal te maken met Oliehandel.nl. De komende weken zal de webshop activiteit naar Twello worden verhuist en vanuit hier geregeld worden. Jan de Croon is blij met de overname en vind het een mooie toevoeging voor de Croon b.v. Kwaliteit en service staat bij beide bedrijven hoog in het vaandel.

Dus we gaan de komende weken de strategie uitwerken en welke stappen we gaan nemen om Motorketting.nl voort te zetten. Wij willen graag Martin Smitshoek bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf en voor de snelle afwikkeling.

Waar staat Motorketting.nl voor?

Voor alle typen motoren leveren wij complete sets kettingen met kettingwielen, veelal uit ruime voorraad. Ook is het mogelijk uw ketting exact op maat te leveren, of u nu kiest voor een O-Ring, X-Ring, Professional of ander type ketting. Op deze website kunt u in de webwinkel het gewenste product gemakkelijk zoeken en eenvoudig bestellen. Ook voor het onderhoud van uw ketting leveren wij professionele oplossingen waaronder kettingbrekers, industriële smeermiddelen en onderhoudsproducten. Hiermee garanderen wij u dat uw ketting en kettingwielen een aanzienlijk langere levensduur zullen hebben dan bij vergelijkbare producten. Daarnaast leveren wij een complete range van Motul, Interflon en S100 onderhoudsproducten en schoonmaakmiddelen voor motor, motorpak en helm. Omdat wij houden van motorrijden en er van overtuigd zijn dat u, met onze hulp, veel onderhoudswerkzaamheden zelf kan doen. Omdat motorrijden betaalbaar moet blijven, maar ook omdat het zelf onderhoud plegen alleen of in groepsverband erg leuk kan zijn!

#datlooptgesmeerd

Share:

Whatsapp