ORIGINELE TOPKWALITEIT VOOR DE SCHERPSTE PRIJS ONLINE BIJ OLIEHANDEL.NL!

Wij kopen onze Olie producten bij NL of .BE (oliehandel.be) leveranciers en vaak in grote hoeveelheden tegelijk. Hierdoor krijgen we vaak een volume korting

welke wij doorberekenen naar onze klant. Ons magazijn is zeer efficiënt ingericht, zodat het pakken van een order voor u de minimale doorlooptijd heeft, compleet geautomatiseerd is voor voorraad optimalisatie en zodoende snel te kunnen verzenden. Door het volume iedere dag wat wij verzenden zijn de verzendkosten zo laag mogelijk.

Door ons proces van bestellen tot verzenden steeds beter te automatiseren worden de kosten geminimaliseerd. Hierdoor kunnen wij voor zeer scherpe prijzen leveren.

Oliehandel.nl koopt 99% van de producten bij de fabrikanten, importeurs en dealers. Speciale messcherpe aanbiedingen komen uit restpartijen

of overtollige voorraden van con-collega's.

Ter vergelijking, een winkelier of ouderwetse oliehandelaar zit vaak met de volgende kosten:

  • Winkelpand op A1 locatie.
  • Verkoper of vertegenwoordiger die langere tijd met 1 klant bezig is, kop koffie, praatje, advies etc...
  • Kleine doorloopsnelheid,dus minder scherpe inkoopprijs
  • Voorraad wat langer ligt, dus meer kosten met zich meebrengt.
  • Gewend aan een hogere winstmarge

Kortom, de service van een "stenen" winkel kost gewoon meer onderaan de streep, maar laat u

niet "gek" maken door deze verhalen.

U bepaalt waar u koopt.

Let wel op waar u koopt! Online zijn webshops vaak voorzien van een keurmerk of onafhankelijke beoordelingsite. Pas op voor malafide verkopers op marktplaats

voor "rare" prijzen die niet kloppen als het geen enkel stuk is uit een schuuropruiming, want als u niet geleverd krijgt is alles te duur en uw eigen koffie heel zuur.

Met een service beoordeling van een 9,2 voor Oliehandel.nl bent u dief van eigen portemonnee als u niet online koopt en thuis laat bezorgen.

Heeft u liever dat bakkie koffie om de hoek en neemt u de 25-40% meer voor lief, dan even goede vrienden. Service moet betaald worden, en dat snapt u dan gelukkig. Net zoals er altijd weer iemand zal zijn die goedkoper is dan ons, maar ons service niveau niet kan evenaren.

Wij leveren u in ieder geval graag de originele Merken olie die u wenst, met snelle service en op de beurzen en events zetten we graag een bakkie voor u!

Heeft u vragen, bel gerust en wij helpen u graag!

Met gesmeerde groet,

Team Oliehandel.nl

Share:

Whatsapp