Opslag van Diesel en Adblue

Opslag van Diesel en Adblue

Voor de opslag van diesel en adblue zijn er binnen de wet en regelgeving heel veel mogelijkheden. Vanuit de markt zijn er veel verschillen als het gaat om de toepassing en wensen.

Oliehandel.BE levert alle denkbare oplossingen voor bijvoorbeeld de agrarische sector, de grond-, weg- en waterbouw, installateurs, verhuurbedrijven en oliehandelaren of aggregatenleveranciers. Waar zouden onze tanks voorzien van Kiwakeur en installatiecertificaat van toepassing kunnen zijn?

Onze afdeling brandstof, tanks en equipement, helpt je graag bij het vinden van de beste oplossing op maat binnen de wetgeving. Denk hierbij aan stationaire bovengrondse tanks van kunststof of staal. Ook kunnen zij je alles vertellen over mobiele IBC’s,  met bijpassende pompen, tellers, slangen, cim-tek filters en afgiftepistolen. Over praktische zaken als ontluchting, schone aanzuiging om condens en bacterievorming te voorkomen, onderhoud en keuringen praten zij je graag bij.

Ben je op zoek naar een passende opslagmogelijkheid voor diesel of adblue, neem dan contact op met Oliehandel.nl en maak gebruik van onze expertise.

We helpen je graag,

Team Oliehandel.BE

Share:

Whatsapp