Onze trots; DCO!

Vanuit voorraad leverbaar, onze eigen trots: DCO - De Croon Olie!

De webshop Oliehandel.BE is opgericht vanuit De Croon Oliehandel. Naast maar liefst 32 bekende merken, voeren we ook ons eigenmerk DCO. 

Het privatelabel DCO voorziet in de meest voorkomende producten voor de automotive branche, agrarische sector, transportbedrijven, grondverzetbedrijven en de groenvoorziening. Het merk DCO is een speciale lijn met kwalitatief hoogstaande producten, welke voldoen aan de gevraagde specificaties van motoren- en machinefabrikanten. Tevens heeft DCO een eigen racebrandstof ontwikkeld: “DCO Racing 102”. Oliehandel.BE maakt jaarafspraken met de producent van dit eigen merk over de totaal af te nemen liters en volumes per levering. Zo is de fabrikant verzekerd van een vaste afname en kan zij haar productie, opslag en transport hierop inrichten, belangrijke factoren voor de uiteindelijke prijs van een product. De DCO producten kunnen daarom tegen zeer scherpe prijzen worden aangeboden, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit! Het eigen merk DCO wordt voornamelijk geleverd aan de zakelijke markt in drums van 60L en vaten van 210L. Oliehandel.BE levert naast olie, smeermiddelen, overige vloeistoffen en equipment (opslagtanks, toebehoren etc.) ook diverse brandstoffen onder de merknaam DCO.

ADVIES

Voor toepassingen van de DCO smeermiddelen kan men de online adviseur raadplegen, hier vind je op kenteken of voertuiginformatie snel en duidelijk een goed en betrouwbaar advies. Maar Oliehandel.BE gaat veel verder! Vind je niet het gewenste product of heb je andere vragen over de DCO producten of andere merken, neem dan contact met ons op. Je wordt snel, vakkunig en klantvriendelijk geholpen.

Nog geen kennis gemaakt met de DCO producten van Oliehandel.BE?

Kijk dan eens op deze pagina en zie dat kwaliteit niet altijd de hoofdprijs kost!

“Oliehandel.BE; dat loopt gesmeerd”

Share:

Whatsapp