Ontvetten en onderhoud

Ontvetten bij onderhoud

We kennen het allemaal…onderhoud en/of reparaties uitvoeren betekent vaak dat er grondig ontvet moet worden. Het schoonmaken is doorgaans niet het leukste werk. Maar met de juiste middelen in huis kan dat een stuk makkelijker gaan.

Nog steeds een van de meest verkochte producten om snel te ontvetten is de welbekende remmenreiniger of brakecleaner. Oliehandel biedt hierin een enorm assortiment met verschillende reinigers van diverse merken. Werkt u  veel met remmenreiniger in een gesloten ruimte en wilt u liever een product zonder gerecyclede oplosmiddelen, ethanol, aceton en/of kookpuntbenzine dan is er zelfs een safe breakcleaner in het assortiment aanwezig. De meest verkochte remmenreiniger die prima werkt voor een hele scherpe prijs, is nog steeds de oliehandel brakecleaner.

Ook Dasty is prima inzetbaar voor het ontvetten van heel veel dingen. Dit product heeft als voordeel dat het voor vele toepassingen gebruikt kan worden. Dasty Ontvetter Classic bevat een speciale grondstof waarvan Dasty een Europese exclusiviteit heeft. Dast bevat geen oplosmiddelen. Zijn werking baseert zich op een mengsel van oppervlakte-actieve stoffen dat bijzonder effectief is op de moeilijkst te verwijderen soorten vuil zoals natuurlijke en minerale vetten, stofdeeltjes en andere verontreinigende stoffen die van buiten komen.

Bent u op zoek naar professionele ontvetters? Ook die vindt u bij Oliehandel. De producten van Degreaz zijn daar een mooi voorbeeld van. Ook de ontvetters van Eurol worden veel gebruikt in de automotivebranche en industrie.

Gebruikt u veel ontvetter dan is een onderdelreiniger met deksel een goede investering. Zelfs de losse onderdelen voor de spoelbak zoals een kwast of losse vloeistofpomp bestelt u eenvoudig en voor een aantrekkelijke prijs bij Oliehandel.

Wij wensen u veel sleutelplezier met de ontvetters en toebehoren van Oliehandel.

Share:

Whatsapp