Motul

Motul Motorolie

Motul was de eerste producent die de ester technologie gebruikte bij de ontwikkeling van hun 100% synthetische smeermiddelen voor auto’s. Dit maakt dat het merk hoog staat aangeschreven bij de liefhebbers van snelle auto’s en voor de autosport vaak wordt aanbevolen. De plantaardige esters hebben een exceptionele weerstand tegen hoge temperaturen en zijn ongevoelig voor shearing (zorgen voor een stabiele viscositeit).

De 300V serie is Motul’s paradepaardje en heeft grote ontwikkelingen doorgemaakt, mede dankzij het gebruik in de meeste prestigieuze auto- en motorraces. Oliehandel.BE introduceert eind 2021 de gehele vernieuwde lijn, welke is toegespitst op de hedendaagse gevraagde specificaties, ook de verpakking zal worden aangepast!

Motul is als specialist in synthetische smeermiddelen partner geworden van vele fabrikanten en sport teams, vanwege de technische ontwikkelingen van hun producten in mechanische sport bij auto- en motorfietsracen. Motul is dan ook officieel leverancier van verschillende teams bij de internationale racerij.

Na het succes van het allereerste semi-synthetische smeermiddel voor auto's, Motul Century 2100 in 1966, zette Motul vijf jaar later een claim in op zijn passie voor uitvinding met het originele 100% synthetische smeermiddel gemaakt van esters van plantaardige oorsprong en gebruikmakend van luchtvaarttechnologieën. De 300V lijn wordt een legende, net als de 300 raceoverwinningen van die tijd, gesymboliseerd door de productnaam.

Met behulp van de huidige technologie heeft Motul de op maat gemaakte 300V Motorsport-lijn voor raceauto's door ontwikkeld, waardoor de prestaties van elke motor kunnen worden geoptimaliseerd in termen van het verwachte resultaat, afhankelijk van het type race, afstand, motorbrandstofverdunning, bedrijfstemperatuur en/of andere specifieke parameters. Motul heeft ook een specifieke 300V Factory-lijn ontwikkeld die extra vermogen, sterk uithoudingsvermogen en een hoger koppel levert voor motorraces.

Deze 300V-expertise inspireert voortdurend elke formule van Motul-producten. Elk molecuul wordt overwogen en ontwikkeld met dezelfde geest om aan bekwame technici een op maat gemaakte oplossing voor elk doel te brengen.

Motul is daarom dan ook erg bekend bij de sportieve rijders. Steeds vaker zien we dat de echte liefhebbers en professionals gaan voor een merk als Motul. 100% betrouwbaar en duurzaam inzetbaar voor auto’s & motoren waarvan het uitsterste wordt gevraagd.

Wil je meer weten over Motul, of Motul producten bestellen? Dan ben je ook voor dit merk van harte welkom bij Oliehandel.BE.

Share:

Whatsapp