Olie- en smeermiddelenadvies

Olie en smeermiddelen advies

Over olie en smeermiddelen valt heel wat te vertellen, menig monteur, coureur of privérijder heeft hier een mening over. Lees en verneem wat wij leuk vinden om met jou te delen.

Om te beginnen zijn er ongelooflijk veel toepassingen, hier bestaan dan ook de meeste discussies over. Lees een willekeurig forum en je ziet door de bomen het bos niet meer.

Wij bij Oliehandel.BE gaan altijd voor zekerheid, we weten waar we het over hebben en geven dan ook graag gegarandeerde adviezen af. Naast deze zekerheden, zijn we altijd op zoek naar de meest gunstige prijs. Het laatste verschilt uiteraard per merk, verpakking en afname(s). Ben jij op zoek naar een passend smeermiddel voor de beste prijs, verspil geen dure tijd en vraag het ons, op onze homepage vind je onze online adviseur, door simpel je kenteken in te voeren of de gegevens van jouw voertuig krijg je snel het beste advies. Vind je het daar niet, laat dan van je horen, het Oliehandel.nl team staat ook voor jou klaar om je te helpen!

Voor bedrijven bestaat ook de mogelijkheid om een olie- en smeermiddelen scan te maken. We kijken dan samen naar de producten welke binnen jouw bedrijf worden gebruikt. Daarnaast bespreken we de toepassingen van deze producten en jullie wensen. Hierna maken een voorstel op maat, waarin alle wensen worden meegenomen. Samen kijken we welk merk en welke producten het beste passen bij uw bedrijfsvoering. Zo bieden we u een uitgebreid voorstel wat uiteindelijk altijd kostenbesparend is. De juiste producten voor de juiste toepassingen, geen onnodige voorraad, geen onduidelijkheden voor wat betreft de toepassingen en altijd de zekerheid dat u smeert met gegarandeerde smeermiddelen.

Bij Oliehandel.BE zit je dus gegarandeerd goed!

Share:

Whatsapp