Oliesjeiks geven motor weg tijdens Motorbeurs 2016

#indrukmaken

Al eerder had Oliehandel.nl gave winacties, maar deze spant echt de kroon! Want echt indruk maken kan de winnaar van deze actie straks zeker met de Yamaha MT-07 ‘Night Fluo’. De motor is gewrapt in stijl, zodat het een echte “Oliehandel.nl Limited Edition” is. Bijna alles aan deze veelzijdige motorfiets - zijn hoge koppel, wendbare chassis en uiterst lage brandstofverbruik - maken hem onweerstaanbaar voor zowel nieuwe als ervaren motorrijders. De motor wordt weggegeven in samenwerking met Van de Kuinder motoren uit Hilversum.

Kwaliteit en service

Oliehandel.nl staat bekend om de diversiteit aan producten die de webshop levert voor een zeer scherpe prijs. Dit gaat hand in hand met de service die Oliehandel.nl biedt, want ondanks dat het een webshop is, staat service hoog in het vaandel. Snelle levering, goede retourcondities, perfecte kwaliteit en persoonlijk contact, dat is waar het om draait bij Oliehandel.nl.

Geef je op om te winnen!

Tijdens de Motorbeurs vind je de Oliesjeiks van Oliehandel.nl in hal 12, stand A.032. Bezoek onze stand of ga naar onze website www.oliehandel.nl/motorbeurs en maak kans om indruk te maken met deze Yamaha MT-07! Schrijf je online in of op onze stand tijdens de beurs.

Naast de winactie voor deze te gekke motor heeft Oliehandel.nl nog meer leuke acties, dus zorg ervoor dat je de website, facebook (facebook.com/oliehandel) en twitter (@oliehandel) van Oliehandel.nl in de gaten houdt.

Maak ook kennis met Oliehandel.nl, dat loopt gesmeerd!

Share:

Whatsapp