OLIEHANDEL OVER… JLM PRODUCTEN

JLM Diesel fuel system cleaner PRO

De strenge regelgeving rondom emissie en de eisen wat betreft brandstofgebruik maakt dat de dieseltechnologie als een malle ontwikkelt. Gevolg? Brandstofadditieven worden steeds belangrijker om problemen en dure reparaties te voorkomen.
JLM Diesel Fuel System Cleaner is de Mien Dobbelsteen van jouw auto. Het reinigt alle onderdelen die zich in het brandstofsysteem bevinden. Hierdoor kan jouw motor lekker ronken, presteert het beter, behoudt het zijn vermogen en neemt het brandstofgebruik af. Iedere 5000 kilometer 250 milliliter JLM Diesel Fuel System Cleaner PRO via de vulopening aan een volle branstoftank toevoegen.

JLM Diesel particulate filter cleaner
De JLM Diesel particulate filter cleaner is jouw roetfilterheld. Het laat de regeneratie bij een lagere temperatuur beginnen en voert het zo uit. Roetdeeltjes oxideren al bij een 150 graden lagere temperatuur. Er blijft minder as over in het roetfilter en reduceert de productie tot 25%. Hoge toeren? Nee, man. Je kunt het product al met normale toeren gebruiken. De voordelen? Knetter rappe regeneratie, reinigen zonder demonteren, minder brandstofgebruik, minder as(productie) en het voldoet aan de VERT en EPA standaard. Yeah.

JLM Petrol fuel system cleaner PRO

Het Injectiesysteem in je auto helpt om aan milieueisen te voldoen, het verbruik in brandstof te beperken en de uitlaatgasemissies omlaag te brengen. Hartstikke mooi, maar als je auto ouder wordt, hoopt vuil zich op. Brandstofverbruik gaat dan omhoog en de uitstoot van rotzooi wordt ook groter. JLM Petrol Fuel System Cleaner Pro reinigt het volledige inlaatsysteem inclusief de inlaatkleppen, verbrandingskamers en bovenzijde van de zuigers en cilinders.

Petrol Fuel System Cleaner Pro verwijdert de vervuiling in het inlaatsysteem en daarmee de uitstoot van koolwaterstoffen (HC) en CO2. Auto’s worden hier periodiek tijdens de APK op gecontroleerd. Veel auto’s die een te hoge HC-uitstoot hebben worden na behandeling met JLM Petrol Fuel System Cleaner Pro wel goedgekeurd.

JLM Valve Saver Fluid

JLM Valve Saver Fluid bevat de hoogste concentratie van het werkzame additief. Niet alleen de uitlaatklep wordt beschermd, ook de inlaatklep krijgt extra reiniging en bescherming.

JLM Valve Saver Fluid is een uiterst geavanceerd additief dat is ontwikkeld door experts met meer dan 40 jaar ervaring in de autogasindustrie, speciaal voor gebruik in alle auto’s die op autogas rijden (LPG en aardgas). Het is geschikt voor gebruik in de JLM Valve Saver Kit; JLM Electronic Valve Saver Kit en de meeste andere doseersystemen met dezelfde dosering verhouding (1:1000). Constant gebruik in de juiste dosering toont aan dat JLM Valve Saver Fluid optimale bescherming biedt tegen bovenmatige klepzetelslijtage.

Meer weten over onze JLM producten? Neem contact op met onze adviseurs!
#Oliehandel #JLM #Datlooptgesmeerd

Share:

Whatsapp