Oliehandel over: HANDGEL OP BASIS VAN (80%) ALCOHOL!

Dit geldt voor zowel de particulieren als bedrijven. Want natuurlijk houden we ons allemaal aan de regelgeving van het RIVM.

Vanuit die voorschriften wordt ook aanbevolen om zeer regelmatig je handen te wassen. Maar dat is niet altijd even eenvoudig... hoe vaak raak je wel geen dingen aan waar andere mensen aanzitten?!

Als je daar aan denkt is dit echt bizar vaak... Even een paar simpele voorbeelden; een supermarkt, bouwmarkt, bediening van een lift, een trapleuning, het koffieapparaat op de zaak, deurklinken, een deurbel of een vulpistool op een tankstation.

Het zijn vaak de plekken buitenshuis, waar je niet direct water en zeep voorhanden hebt.

Handalcohol, alcoholgel of desinfectie cleaning handgel is dan ideaal, zeker wanneer je handen niet zichtbaar of niet voelbaar vuil zijn.

Een desinfecterende handgel is prima te gebruiken in de auto, vrachtwagen, camper of boot. En op werkplekken of in omstandigheden waar geen water en zeep voor handen zijn.

Handdesinfectiemiddel is een antibacteriële vloeistof op basis van alcohol welke bacteriën zal doden en hierdoor zal bijdragen om het verspreiden van een virus te voorkomen.

Een goed product zal voldoen aan de WHO-formulering en is te gebruiken als ontsmettingsmiddel voor het desinfecteren en reinigen van handen. Naast het wassen van je handen met een handdesinfectiemiddel, kan je dit product ook uitstekend gebruiken voor het desinfecteren van materialen en oppervlakten.

Net als garagezeep, reinigingsmiddelen en ontvettingsproducten, levert oliehandel.nl voor de zakelijke markt en particulieren ook verschillende professionele desinfecterende handcleaners die de handen niet uitdroogt en uitstekend werkt op basis van alcohol (80%) zonder het gebruik van water.

Productomschrijving

Handdesinfectiemiddel is een antibacteriële vloeistof op basis van 80% Alcohol voor particulier en professioneel gebruik.

Deze vloeistof op basis van ethanol, reverse osmosis water, glycol en waterstofperoxide conform WHO-formulering, is te gebruiken als ontsmettingsmiddel voor het desinfecteren en reinigen van handen en materialen.

Share:

Whatsapp