Oliehandel.nl weet waar je moet zijn dit Pinksterweekend!

SUPERCAR SUNDAY
Supercar Sunday is dit jaar op zondag 9 juni op TT Assen. De dikste wagens en vetste races zullen te zien zijn. Bereid je weer voor op een dag vol supercar geweld van de bovenste plank! De Bugatti’s, Koenigseggs, Lamborghini’s, Ferrari’s en nog veel meer exotische merken vliegen je letterlijk om de oren. Vele honderden supercars, hypercars en exclusieve auto’s zijn te bewonderen op de paddocks en op het circuit. Check deze bolides tijdens de dragraces, circuitrijden of tijdens de Time Attack, de strijd om de snelste rondetijd.

HET ALLERVETST? Jij kunt meerijden in een dikke OLIEHANDEL.NL SUPERCAR! Neem plaats in de bolide en scheur over het circuit. VET!

PADDOCK PORSCHE
Naast Supercar Sunday is op TT Assen tegelijkertijd Paddock Porsche. Oliehandel.nl is fan! Tijdens Paddock Porsche kun je genieten van honderden Porsches van allerlei types en bouwjaren. Je kunt met je eigen Porsche rijden op het circuit tijdens Tracktime en de Parade of meedoen aan het Porsche Concours. En je kunt vanuit Porsche Centrum Groningen de mooiste Porsches verwachten, uit heden en verleden! Porsche Centrum Groningen nodigt alle Porsche rijders van Nederland uit voor dit mooiste Porsche feest van het jaar. Zolang de voorraad strekt kunnen per Porsche 2 gratis kaarten worden aangevraagd.

DEUTSCHE AUTOFEST
Deutsche AutoFest is het evenement voor liefhebbers en eigenaren van alle Duitse automerken: Audi, BMW en Mini, Mercedes, Opel, Ford, Porsche en Seat en Volkswagen. Met grote showpaddocks en natuurlijk veel actie op de baan; Streetlegal Dragraces, Dutch Time Attack, Vrij Rijden en nog veel meer!

BMW BIMMERWORLD
Maandag 10 juni is het de beurt aan Bimmerworld op TT Assen. . Dan wordt het genieten van honderden BMW's, Dragraces & Time Attack en natuurlijk de BurnContest op de paddock en de Best of Show Contest en nog veel meer!

HET LEUKE?! Je vrienden van Oliehandel.nl zijn op al deze events aanwezig. We wensen jou een gesmeerde Pinksteren en veel plezier dit weekend! #Oliehandel #datlooptgesmeerd

Share:

Whatsapp