OLIEHANDEL.NL, volgende week op de Autoprofessioneel & Schadeherstel vakbeurs

Dit is de eerste beurs voor Oliehandel.nl op automotive gebied. Op deze beurs, kunt u kennismaken met het team van Oliehandel.nl, Wilco Temmink, Victor Wientjes, Wim Beltman en Jan de Croon jr, welke u graag uitleg geven, hoe wij voor uw bedrijf, behalve de scherpe prijzen, een meerwaarde kunnen zijn.

Deze meerwaarde zit in Advies, Afspraak = Afspraak en snelle levertijden. Vooral in deze moeilijke economische tijd, is het van groot belang de klant juist te adviseren, daarnaast om met een kleine voorraad uw werkzaamheden te kunnen doen en uw voertuigen/machines in topconditie te kunnen houden, wat de levensduur en inruilwaarde verlengt/verhoogt.

Op de beurs promoten wij ons huismerk DCO, daarnaast voeren wij diverse merken, waaronder Eurol, waarmee wij een aantal leuke actie’s hebben. Hierin geven wij u graag advies. Voor de garagisten hebben wij een aantal primeurs van het Merk JLM. Speciaal voor deze beurs is een specialist van JLM aanwezig op onze stand, om u en ons met raad en daad bij te staan, voor specifieke klantgerichte vragen.

Daarnaast in ons assortiment, Kroon Olie, Castrol, Shell, Pennrite, Motul en nog vele merken meer, welke wij u tegen zeer scherpe condities kunnen aanbieden!

Wij wensen u, evenals onze collega standhouders goede zaken en een aangename beurs toe!

Met gesmeerde groet,

Jan de Croon jr

Oliehandel.nl

Share:

Whatsapp