OLIEHANDEL.NL: TOPKWALITEIT PRODUCTEN VOOR EEN SCHERPE PRIJS

Dat horen wij van Oliehandel.nl wel vaker. In deze blog nemen we je mee in de wondere wereld die Oliehandel.nl heet. Waar prijs, kwaliteit, merk onafhankelijkheid en een overdosis energie en teamgeest bovenaan het lijstje staan. Allemaal.

FIRST THINGS FIRST: DE PRODUCTEN
Wij zijn oliefanaten, smeermiddel-aanbidders en additieven-addicts. Wij kicken op de juiste producten. De nieuwste innovaties. De crème de la crème voor jouw PK’s. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw assortiment en staan we te trappelen jou erover te adviseren. Wij zijn motormuizen, racemonsters en gereedschap-lovers in één. En dat zie je terug in ons grote assortiment en ons onafhankelijk advies over merken. Bovendien hebben een aantal van ons een neus voor nieuwe producten. Oliehandel.nl breidt haar assortiment dan ook steeds verder uit.

NIET GEHEEL ONBELANGRIJK: LA PRIX
Mooi lullen over gave producten. Maar de geldboom knotten om je PK te onderhouden is ook zo wat. Daarom hebben wij een aantal trucs bedacht om de prijzen van onze producten laag te houden. Let op, 2, 3:

-Wij dromen, denken en dóen groot. We kopen groot in, waardoor we de prijzen laag kunnen houden

-A-locaties hebben we niks mee. Kost een berg geld en dat vinden we zonde. Bovendien verzenden we veelal onze shippings, dus win-win

-Massa verkoop

-Klein team zonder hierarchie. Natuurlijk denkt er altijd wel eentje dat ‘ie de baas is, maar daar lachen we maar een beetje om. Waar het om gaat is dat wij knetter gemotiveerd zijn de allerbeste leverancier van olie te zijn

ADVIES, DEMO’S EN BEURZEN

Wij lullen graag en veel, vooral over onze producten. Onze adviseurs kletsen je het liefst de oren van je hoofd. Omdat we trots zijn op onze producten en ons assortiment. Dat doen we niet alleen via mail of telefoon, we staan ook op beurzen waar we demonstraties geven van onze pareltjes. Ook verlenen we daar graag advies en hebben we spetterende beursacties. Heb jij nu een brandende vraag? Neem contact op met onze adviseurs. Zij vinden dat leuk. Doe het voor hen.

Oliehandel.nl: topkwaliteit, scherp geprijsd, supersnelle levering.

Share:

Whatsapp