Oliehandel.nl’s tips van én voor de Sint!

Het is de PAKJESTREIIIIN, loco- locomotief!

Een stoomtrein bestaat uit veel bewegende delen. Het drijfwerk, ofwel het gedreven metaal, moet goed worden gesmeerd. Want iedereen weet: als je niet smeert, gaat het verkeerd. En we willen wel cadeautjes. Ja, kom nou.


Sint, dit is fijn: de Eurol Specialty Line
Beetje WD40 en kedeng-kedeng? Nee, PIET! Voor de echte leipe loco’s gebruikt Sint de Eurol Specialty Line, met Eurol SYNGIS Technology. Dat is nét dat beetje extra. Je wil geen pepernootjes in je systemen.

Ken je dat nie? Eurol SYNGIS Technology?
Zo’n volgepakte pakjestrein heeft extra lubricants nodig. Hey ho, is gewoon zo. De synergetische combinatie van een nieuwe generatie additieven met synthetische basisoliën en/of verdikkers, zorgt voor de laagst mogelijke wrijving. Die smeerpiet is zo gek nog niet! De Eurol producten zijn geschikt voor de meest extreme omstandigheden. Spaanse zon, Franse Alpen en Belgische intelligentie… Het is er allemaal tegen bestand.

Geen gemaar, Piet kiest voor zwaar
Zwaar geschut is er nodig voor zo’n reis vanaf Spanje. De Eurol Grease CS-2/502-S is smeervet voor zware toepassingen (ja Klaas, we willen wel chocola en cadeaus) en werkt prima met hoge temperaturen. Spaanse zon? No problemo, senor.


Zaterdag in de regen? De loco kan er tegen!
Dat zaterdag de mijter een beetje nattig wordt door de regen, dat is dan maar zo. Voor het locomotief-systeem gebruikt baardmans Eurol PL Lubespray. Dat is een droog smeermiddel, welke vocht verdrijft, tegen water bestand is en wat gecorrodeerde onderdelen los maakt. Ook wel handig voor die ouwe, misschien. Die witte pony Amerigo zit ook ergens in de wagons, maar ook daar weet Eurol PL Lubespray raadt mee. Zand en stof worden niet opgepikt. Hihihihihi – handig.

Locomotief stilzetten? Tuurlijk – ontvetten!
Oliehandel.nl heeft de beste brakecleaner van de wereld. Vraag maar aan de Sint! Dat is wat hij vindt… Tien seconde even schudden, in laten werken en goed schoonvegen. Juten zak van Sint of inpakpapier doet ook wonderen. En het mooist? De ontvetpiet heeft de brakecleaner in de AAAAAANBIEDING! Check hem hier.

Het hele Oliehandel.nl team wenst iedereen een schitterend Sinterklaasfeest!

Hop, hop, hop, paardje in galop… Deeeee zak van Sinterklaas, Sinterklaas, Sinterklaas…

#datlooptgesmeerd #locomotief #oliehandel

Share:

Whatsapp