Oliehandel.nl over… Watersport Musthaves!

Shine your boat: lak en kunststof polish

Jouw boot weer eenvoudig en snel laten glanzen? Dan hebben de matrozen van Oliehandel.nl een handige kleinverpakking voor aan boord met een goedwerkende lak & kunstof polish. Geschikt voor alle gladde oppervlakken, zoals gelakte metalen delen (effen, meerkleurige en metaalkleurige lakken), nieuwe en verweerde lakken, gelakte kunststoffen, ingekleurde kunststoffen, plexiglasplaten, stickers, enzovoorts. Verwijdert fijne krassen en matte plekken van alle gladde oppervlakken. Verzegelt de gepolijste oppervlakken door ingebouwde wascomponenten en maakt deze waterafstotend. Eenvoudige toepassing. Bevat geen oplosmiddelen, tast stickers niet aan.

Hevelpomp voor botenSuperhandig pompje geschikt voor diverse doeleinden, maar in eerste instantie bedoeld voor het hevelen van brandstof. Ideaal voor het bijtanken (vanuit een jerrycan) van je externe of interne tank t.b.v. je buitenboordmotor.

Oliehandel.nl tip: Zorg dat je jerrycan hoger staat dan de te vullen tank, na enkele keren de luchtbalg van het pompje te hebben ingeknepen, hevelt de brandstof zonder verder te pompen in de tank. Is je tank vol, draai dan het bovenste dopje op het pompje open en het hevelen zal stoppen. Laat je slangetje leeglopen en bewaar je pompje schoon en droog voor een volgend gebruik.

De hevelpomp is in twee versies leverbaar.

·Hevelpomp

·Hevelpomp Electrisch

Staartstuk schoonmaken met Oliehandel.nl

Aanslag op de staartstuk van je boot. Je poetst je het ongans. Beter voorkom je die aanslag. Hoe? Oliehandel.nl heeft dé oplossing.Wax Lube-S is speciaal ontwikkeld voor een droge waxlaag voor oppervlakken. Het product bevat Eurol Syngis Technologie waardoor het unieke smeereigenschappen en anti-corrosiebescherming geeft. Ideaal voor zout water! Omdat een droge waxlaag zeer glad is, is het perfect geschikt voor o.a. olie en smeervervuilingen, groene aanslag, kalkaanslag en pokken op jouw staartstuk en schroef. Insprayen, goed laten drogen en klaar is jouw staartstuk voor weer een seizoen in het water!

Einde seizoen; onderhoud doen!
Na het seizoen staartstukolie verversen? Natuurlijk, ook daarbij helpt Oliehandel.nl je aan het beste product voor een scherpe prijs! “Zo maar” een tandwielolie gebruiken? Waarom risico lopen? Voor hetzelfde geld koop je een specifieke nautic staartstuk olie met alle nautic voordelen van dien in handige verpakking.

Benieuwd naar alle producten voor jouw boot? Kijk op www.oliehandel.nl of neem contact op met één van onze adviseurs! #oliehandel #loveboat #nautic #datlooptgesmeerd #devaarterinhouden

Share:

Whatsapp