Oliehandel.nl over Motul

Van het eerste olieplatform van Pennsylvania tot het nieuwste laboratorium, de zoektocht naar verbetering drijft Motul van dag tot dag. 1966 was een belangrijk jaar in Motul's streven naar innovatie, met de oprichting van Century 2100, de inaugurele semi-synthetische olie. Geïnspireerd door Motul's 300 overwinningen in de competitie, mede mogelijk gemaakt door deze semi-synthetische technologie, werd het 300V-product in 1971 geboren en werd het de eerste volledig synthetische olie op de wereldwijde markt. Met behulp van de technologie van vandaag wordt 300V beschouwd als dé referentie in de autosport.

Motul 300V 10W40
Motul 300V 10W40 is een 100% synthetisch racesmeermiddel op basis van dubbele Ester-technologie. Deze olie heeft een hoge HTHS-viscositeit en dus een stevige smeerfilm. JASO MA en volledig compatibel met natte koppeling.

Motul RBF 600
Motul RBF 600 is een high performance remvloeistof voor alle soorten van hydraulische bediende rem- en koppelingssystemen, die een niet-siliconen synthetische vloeistof vereisen. Speciaal ontworpen voor alle soorten race remsystemen (staal, koolstof of keramiek). Overtreft ook de DOT 5.1 en DOT 3 normen, behalve voor viscositeit van -40° C.

Motul 8100 X-Power 10W60
Motul 8100 X-Power 10W60 is speciaal ontwikkeld voor high perfomance auto's met 100% synthetische basisstoffen en additieven om een sterke smeerfilm te garanderen.
Door de speciaal ontwikkelde samenstelling zorgt het voor een extra sterke hechting waardoor olieverbruik verminderd wordt. Tevens geeft het bescherming bij hoge bedrijfstemperturen waarbij de viscositeit gewaarborgd blijft.

Motul 300V Chrono raceolie
Motul 300V Chrono raceolie is 100% synthetische racing motorolie gebaseerd op Ester-technologie. Door middel van technische partnerships met de meest prestigieuze teams van de autosport heeft MOTUL een breed scala aan smeermiddelen ontwikkeld voor race- en sportauto's. De 300V motorsport range verbetert de prestaties van de nieuwste generatie motoren, samen met een hoge bescherming tegen slijtage, olie drukval en oxidatie als gevolg van hoge temperatuur.

Wil jij mmmmmeeeeeerrrrrr over Motul? Aye, aye, captain! Bel ons even, we geven je advies! 088-0323300.

#datlooptgesmeerd #oliehandel #motul

Share:

Whatsapp