Oliehandel.nl over…. Kroon-Oil!

WAS-DAT-NOE-WEER

Kroon Oil Classic Gear! De moderne motor oliën passen niet bij klassieke voertuigen, omdat de eisen die aan moderne motoroliën gesteld worden anders zijn dan in het verleden. Steeds strenger wordende eisen op het gebied van o.a. brandstofbesparing, beperking van uitlaatgasemissies en langere verversingstermijnen hebben een sterke invloed op de samenstelling en viscositeit van moderne motorolie formulaties. Hierdoor zijn moderne motor oliën beduidend minder of helemaal niet geschikt voor toepassing in klassieke verbrandingsmotoren. Om de gekoesterde en veelal kostbare klassiekers toch veilig te kunnen smeren heeft Kroon Oil een complete smeermiddelenlijn Classic Oils ontwikkeld, geheel afgestemd op het gebruik in klassieke voertuigen.

KROON OIL POLISHING OIL
Kroon Oil poetsolie is een reinigings- en poetsproduct met goede roestbeschermende eigenschappen. Het beschermt en onderhoudt de lak van fietsen, bromfietsen en motoren.

ZAGE, ZAGE, WIELE, WIELEWAGE

Kroon Oil Chainlube XS 100 is speciaal ontwikkeld om de zaagketting van de kettingzagen te smeren, waardoor deze niet vast loopt of breekt. Dat moeten we niet hebben. Chainlube XS 100 is NIET geschikt voor de smering van de aandrijfmotor.

ASSORTIMENT KROON OIL

Kroon Oil beschikt over een nog veel uitgebreider assortiment. Zien welke artikelen van Kroon Oil op Oiehandel.nl verkrijgbaar zijn? Klik hier! Kroon Oil heeft oliën, additieven en overige smeermiddelen en devices. Ook Kroon Oil screenwash en kruipolie. Handig!

Enne.. houdt onze nieuwsbrief in de gaten want deze week geeft Oliehandel.nl korting op Kroon Oil!

Share:

Whatsapp