OLIEHANDEL.NL ON TOUR IAMS: INTERNATIONAL AMSTERDAM MOTORSHOW 29 MAART T/M 3 APRIL

IAMS: CARS AND MORE

Of je nou gek wordt van de vetste supercars, stijlvolle klassiekers of zin hebt in een te gekke dag uit met een beurs dat alles op het gebied van auto’s in huis heeft: IAMS belooft een beurs te worden waar Nederland lang op gewacht heeft. BMW showt haar nieuwste modellen en ook Lamborghini zal menig motorhart sneller laten kloppen.

NIET LULLEN MAAR BRULLEN

Naast het kwijlen bij de nieuwste modellen en crazy accessoiries zal er iedere dag een demonstratie plaatsvinden van niets minder dan Formule 1. Say WHAT?! Ja, serieus. Elke dag rond de klok van 14.30 uur is er een Live Demoshow met een Formule 1 auto uit de 90’s. Niet alleen de happy hardcore beats schalden toen door de lucht, ook de F1 bolides brulden toen harder en luider dan ooit. Met de Tyrrell T017 met een Cosworth V8 F1 motor zullen de honderden PK’s je trommelvliezen op de proef stellen. TIP?! Oordoppies mee!

OLIEHANDEL.NL PAASACTIE

Natuurlijk staan wij ook op de beurs om onze producten te laten shinen. Zin om vette prijzen mee naar huis te slepen? Oliehandel.nl heeft elke dag over de hele beurs KNALGELE eieren verstopt. Vind je een ei? Dan word je een blij ei! Breng hem naar onze stand en je pr(e)ijs staat op je te wachten. Nog niet genoeg? Zoek het gouden ei en win een knetterlEIpe hoofdprijs.

PALM, PALM, PASEN, RAAD DE EITJES IN DE VAZEN

Op onze Oliehandel.nl staat een vaas met eieren. Ben jij de EI-nstein van het tellen en rekenen en raad jij het aantal eitjes? WE HAVE A WINNERRRR…!

Oliehandel.nl. Jouw beste vriend voor hoge kwaliteit smeermiddelen en additieven. Supersnelle levering en persoonlijk advies.

VOOR EEN APPEL EN EEN EI !

Neem jij een appel en een ei mee naar onze stand? Dan ontvang jij ter inlevering hiervan een gratis Oliehandel.nl BRAKECLEANER 500 ML!!

En zonder appel een ei neem je 'm mee voor € 1,-. Max 2 per klant en OP=OP

#datlooptgesmeerd

#oliehandel

Share:

Whatsapp