Oliehandel.nl nieuwe hoofdsponsor Indoor Tractorpulling Zwolle

OLIEHANDEL.NL is een merk onafhankelijke oliehandelaar welke online 25 verschillende merken olie, Equipment en brandstof verkoopt. Daarnaast wordt de webshop ondersteund door binnen- en buitendienst medewerkers, waarmee ouderwetse service in een nieuw jasje wordt gestoken. Met o.a. de merken DCO, Shell, Eurol, Kroon oil, Mobil & Castrol voeren zij een prachtig assortiment voor de agrarische wereld. Het bedrijf is een onderdeel van Oliehandel de Croon b.v. uit Twello, een familiebedrijf wat al sinds 1928 bestaat.

De nieuwe naam van de zaterdageditie van Europa’s grootste indoor Tractorpull zal dan ook “Oliehandel.nl Indoor Tractorpulling” worden, voor de editie in 2017. Op 28 Januari 2017 zal het evenement in de IJsselhallen in Zwolle zijn omgedoopt met de nieuwe naam. Toni Denneboom (IJsselhallen Zwolle) sloot de overeenkomst met Jan de Croon (Oliehandel.nl) waarmee historie en de nieuwste technologie mooi samenkomen met dit evenement! Oliehandel.nl wil met deze sponsoring o.a. een grotere naamsbekendheid in de agrarische wereld verkrijgen. Kortom uw partner voor brandstof en smeermiddelen!

De Farmstock wedstrijden op vrijdagavond 27 Januari a.s. zullen bovendien een nieuwe naam krijgen: hoofdsponsor AGRIO heeft besloten het evenement dan de naam: TREKKERWEB-Indoor Farmstock te geven. Overigens zal aan dit evenement een Truck-klasse worden toegevoegd.

Meer informatie over het evenement is te vinden onder www.indoortractorpulling.nl en www.indoorfarmstock.nl

Oliehandel.nl zal t.z.t met mooie acties komen omtrend dit evenement.

Share:

Whatsapp