Oliehandel.nl neemt partnership Penrite over van Imparts

Oliehandel.nl is onderdeel van het familiebedrijf de Croon b.v. dat sinds 1928 bestaat. Met de verkoop van olie, brandstof en smeermiddelen zijn ze met Oliehandel.nl de digitale snelweg in geslagen.

Na in 2014 Penrite Classic in het assortiment te hebben opgenomen bleek dat dit een prachtig product is voor een markt waar kwaliteit en niche producten het winnen van de prijsvechters. Simpelweg omdat de speciale producten niet bij ieder oliemerk worden opgenomen in het assortiment.

Imparts breidt steeds verder uit in de klassieker markt, "verkoop oldtimers, onderdelen en reparatie", leek het Wilco Beier beter om de olie naar een andere partij te doen. "Focus op kwaliteit" is het doel van Imparts, welke al jaren een fantastische naam heeft in de klassiekerwereld. Aangezien dat het familiebedrijf de Croon al jaren zaken doet met Imparts vanwege de klassieker voorliefde en de verkoop met De Croon Classics, was het contact snel gevonden.

"Het assortiment van Penrite Oil omvat hoge kwaliteit oliën en vetten speciaal samengesteld voor uw klassieke auto. Moderne producten zijn niet altijd geschikt voor klassieke technieken. Zo is de moderne olie vaak te dun. Penrite Oil producten zijn optimaal afgestemd op uw klassieke auto. Zo zijn er diverse minerale multigrade motor oliën en versnellingsbak oliën. Maar ook schokdemper olie, achteras olie, stuurhuis vet, grafiet vet en SU carburateur olie."

Oliehandel.nl zal de huidige zakelijke klanten overnemen en op dezelfde uitstekende voorwaarden blijven leveren. Daarnaast wordt wellicht in de toekomst het assortiment uitgebreid met nieuwe ranges van Penrite.

Daarnaast is de klassiekermarkt een prachtige doelgroep en zoekt Oliehandel.nl verder in de markt naar zakelijke afnemers en natuurlijk zal de particuliere doelgroep worden benaderd via de bekende wegen on- en offline. Wilco Temmink is de contactpersoon bij Oliehandel.nl die u alles over Penrite kan vertellen.

De huidige klanten zijn persoonlijk benaderd door Imparts en op de hoogte gesteld van de verandering.

Online te bestellen op Oliehandel.nl, klik HIER.

Daarnaast willen wij Wilco en zijn team van Imparts bedanken voor het vertrouwen in Oliehandel.nl en zien wij graag uit naar een jarenlange samenwerking.

Met gesmeerde groet,

Jan de Croon jr

Oliehandel.nl

Share:

Whatsapp