Oliehandel.nl neemt 123motorolie.nl over vanaf 15 Mei.

Beste 1-2-3 Motorolie.nl klant,


Via deze brief willen wij u informeren over een wijziging binnen 1-2-3 Motorolie.nl. Daar er steeds meer nieuwe specifieke smeermiddelen op de markt komen en wij zeker willen stellen dat u als klant voorzien blijft van al deze kwaliteitsproducten, met de service die u van 1-2-3 Motorolie gewend bent, heeft 1-2-3 Motorolie besloten om haar bedrijfsactiviteiten per 15-5-2020 over te dragen aan Oliehandel.NL, een betrouwbare en gespecialiseerde webshop.

De webshop Oliehandel.NL is onderdeel van Oliehandel de Croon B.V. Een familiebedrijf waarbij service, kwaliteit, expertise, bereikbaarheid en persoonlijk contact, de basis is van het succes voor de deze webshop. Oliehandel.NL is in 10 jaar uitgegroeid tot één van de grootste online leveranciers van olie, smeermiddelen, additieven en gerelateerde producten, binnen de Benelux.

Oliehandel.NL levert vanuit haar eigen magazijn uit voorraad, voor een scherpe prijs, dagelijks allerlei bestellingen aan particulieren en bedrijven. De webshop voert meer dan 25 merken voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

Voor bedrijven bestaat er de mogelijkheid om een zakelijk account aan te vragen, dit biedt een aantal directe voordelen welke van belang kunnen zijn voor zakelijke afnemers. Een vast contactpersoon en een eventuele persoonlijke afspraak voor een advies op maat met één van de adviseurs van Oliehandel.NL behoort tot de mogelijkheden.


Heeft u vragen, of advies nodig voor uw bestelling?
Dan kunt u nu al contact opnemen met het team van Oliehandel.NL via telefoonnummer 088-0323300 of info@oliehandel.nl.

We vertrouwen erop u op deze manier voldoende te hebben geïnformeerd en danken u hartelijk voor het in ons gesteld vertrouwen voor de afgelopen jaren.

Met vriendelijke groeten,


Team 1-2-3 Motorolie
&
Jan de Croon

, Team Oliehandel.nl

Share:

Whatsapp