Oliehandel.nl naar de Groene Sector Vakbeurs 2020 (MET POSTERS!)

Je vrienden van Oliehandel.nl zijn natuurlijk weer van de partij met een greep uit ons assortiment, uitgebreid tijd voor advies en vragen en -niet te vergeten- onze wereldberoemde posters ;-)
Oliehandel.nl is al jaren trotse leverancier van verschillende bedrijven in de groene sector. Zo leveren we deze klanten bijvoorbeeld Oecomix, Aspen, Kettingzaagolie en verschillende soorten smeervetten en motorolie.

Onze Wim, Meggy & Ankie zijn in Hardenberg aanwezig om zowel bestaande als nieuwe klanten te ontmoeten en te adviseren over vragen op gebied van materialen, olie en smeermiddelen.

Hét product van Oliehandel.nl voor de groene sector:

EUROL PL LUBE SPRAY

PL Lube Spray is een droog smeermiddel met de Eurol SYNGIS technologie. Het is ontwikkeld voor non-drip, droge, schone en duurzame smering van veel applicaties. Het verdrijft vocht, is bestand tegen water en dankzij de droge smeereigenschappen worden zand en stof niet opgepikt. Zeer geschikt dus voor gebruik in de groene sector voor bijvoorbeeld het smeren van heggenscharen!

Tip van Wim!

Smeer na de gedane arbeid de heggenschaar in met PL-lube spray. Dit omdat de PL-lube spray een betere smering heeft dan een standaard heggenschaarspray. Door de smering van de PL-lube beweegt de schaar gemakkelijker en blijft hars minder plakken! PL-lube spray smeert de messen van de heggenschaar, beschermt tegen de inwerking van zuren én voorkomt roestvorming!

Meer weten over PL-Lube of andere producten uit bijvoorbeeld de specialty lijn van Eurol?

Kom ons bezoeken bij standnummer 402 op de Groene Sector Vakbeurs!

Enne, voor de posters geldt OP = OP.

Wil je jouw Oliehandel.nl postercollectie uitbreiden met de 2020 editie? Dan zien we jou volgende week graag in Hardenberg!

Share:

Whatsapp