Oliehandel.nl & Industriële smeermiddelen!

Gevaarlijke situaties?”, hoor ik je zeggen. Jazeker!

We geven je graag een simpel voorbeeld.

Bedenk je eens wat er gebeurt wanneer een noodaggregaat een ziekenhuis niet kan voorzien van stroom. Of bijvoorbeeld wanneer een kabelsysteem van een lift het begeeft door een onjuiste smering.

In de industriële sector hebben we vaak te maken met bijzondere en extreme omstandigheden zoals druk- en duurbelasting, temperaturen, vuil, zout, zuur & vocht. Die omstandigheden vragen om een hele specifieke samenstelling van smeermiddelen die hier “het verschil” maken. Zij zorgen voor een efficiënte werkwijze met een verbeterende productiviteit, lagere energiekosten, minder onderhoud en reparaties en kunnen stilstand voorkomen.

Oliehandel.NL levert verschillende productlijnen van diverse merken voor de industriesector. Al deze productlijnen zijn verkrijgbaar in verschillende volumes en zijn vaak uit directe voorraad leverbaar.

Maar we doen meer dan dat!

Een persoonlijk advies gericht op smeerprocessen voor jouw bedrijf behoort zeker tot de mogelijkheden. Voor het oplossen van “smeerproblemen” en voorlichting om efficiënter te kunnen ondernemen, kan je een beroep doen op een van onze adviseurs. In een op maat gericht gesprek en advies over het aanpassen van smeerprocessen en producten, bespreken we graag de mogelijkheden voor het oplossen van smeerproblemen. Voordelen voor jou: kostenbesparing, duurzaamheid en verbetering op gebied van gezondheid en milieu binnen jouw organisatie!

Geïnteresseerd in advies op maat om jou smeerproces te verbeteren?
Neem contact op met onze vertegenwoordigers:


Wim Beltman (Agri)

06- 1070 8759

wimbeltman@oliehandel.nl

Wilco Temmink (Industrie & Automotive)

0571- 26 26 70

wilcotemmink@oliehandel.nl

Oliehandel.NL Industrieel Interesting! #datlooptgesmeerd

Share:

Whatsapp