OLIEHANDEL.NL, HET ADRES VOOR UW KLASSIEKER & OLDTIMER OLIE

Kroon Oil Classic:

De Kroon Classic lijn bestaat uit 18 producten die in een authentiek blik worden geleverd. Alleen in de 1L. Verpakking leverbaar.

Het assortiment is toereikend voor nagenoeg alle bouwjaren klassiekers, speciale synthetische olie voor gebruik op het circuit en een inloop- en conserveringsolie. Ook transmissie olie en ATF olie zitten in het assortiment.

Castrol Classic:

Van oudsher het merk olie wat sportiviteit & kwaliteit uitstraalt. Wilt u het beste voor uw klassieker, dan kunnen wij u onder andere de Castrol Classic lijn aanbevelen.

In de prachtige stalen blikken, die u ook na gebruik als decoratie kunt gebruiken, zit de vloeistof waar uw oldtimer van smult. Natuurlijk niet teveel, want met de keuze uit diverse types kunt u altijd de juiste viscositeit voor uw oldtimer vinden. Verkrijgbaar in de diverse verpakkingen .

Penrite Classic Oil:

Een assortiment van hoge kwaliteit olie en vetten, speciaal ontwikkeld voor uw klassieker van de hoogste kwaliteit! Ruim assortiment, met o.a. minerale multigrade olien, versnellingsbak olie, schokdemper olie, cardan olie, stuurhuis vet, grafiet vet en SU carburateur olie.

Share:

Whatsapp