​​​ ​Oliehandel.nl… Helpt je met stoppen met roken

JLM Stop Smoke

JLM Stop Rook Pro reduceert uitlaatrook, motorslijtage en olieverbruik en verbetert motorprestaties. Het is speciaal ontwikkeld voor oudere motoren met versleten onderdelen en toepasbaar in benzine-, diesel-, LPG- en CNG-motoren die blauw/grijze rook uitstoten. JLM Stop Smoke Pro vermindert uitlaatrook die door verbrande olie veroorzaakt wordt. De werkzame formule in dit additief dicht ongewenste speling tussen versleten motoronderdelen zoals zuigerveren en klepseals en maakt oliekeerringen soepeler waardoor ze optimaal afdichten.

Omdat alle onderdelen in de motor met JLM Stop Smoke Pro geoptimaliseerd worden, gaat ook de compressieverhouding in de motor omhoog. Het gevolg hiervan is een beter presterende motor met meer vermogen en een lager brandstofverbruik. Door de geconcentreerde samenstelling van het additievenpakket wordt de viscositeit van de olie verhoogd. Hierdoor hecht de olie beter aan de bewegende delen in de motor en is de smering beter. Het gevolg is dat de levensduur van de motor aanzienlijk verlengd wordt.

JLM Stop Rook Pro kan worden gemengd met alle minerale, synthetische, mono-grade, en multi-grade oliesoorten.

Liqui Moly olie rookstop

Liqui Moly Olie Rookstop reduceert het olieverbruik via zuigerveren en klepsteelgeleiders in benzine- en dieselmotoren. Het voorkomt blauwe rook en olienevel en werkt het viscositeitsverlies van motoroliën tegen. Liqui Moly Olie Rookstop verbetert de afdichting en beperkt motorgeluiden. Staat voor een extra bescherming bij motoren met hoge slijtage. Verlengt de levensduur van uitlaatgaskatalysatoren. Liqui Moly Olie Rookstop kan gebruikt worden voor alle benzine- en dieselmotoren. Kan met alle gangbare motoroliën worden gebruikt. Niet geschikt voor gebruik bij motorfietsen met in oliebad lopende koppeling.

Eurol Diesel no smoke

Eurol Diesel No Smoke is ontwikkeld om zowel zwarte rook als witte rook van dieselmotoren te verminderen. Witte rook is het gevolg van de brandstof die wordt geïnjecteerd in de verbrandingskamer en niet goed verbrandt. De belangrijkste oorzaak van rook van een dieselmotor echter, is een ophoping van koolafzetting in de motor, met zwarte rook als gevolg. Eurol Diesel No Smoke verhelpt de meeste oorzaken van rook als gevolg van vuile injectoren, een vervuilde verbrandingskamer of zelfs een slecht functionerende turbo. Eurol Diesel No Smoke wordt aanbevolen om het roken van het voertuig significant te verminderen. Eurol Diesel No Smoke reduceert niet alleen motor rook tot 95%, maar ook CO2-uitstoot, fijnstof en uitstoot van korte, schadelijke koolwaterstoffen. Ook levert Eurol Diesel No Smoke meer motorvermogen.

Eurol Diesel No Smoke verbetert de respons van de motor en verlaagt het brandstofverbruik in oudere motoren. Het zal de motor soepeler laten lopen.

Share:

Whatsapp