OLIEHANDEL.NL GOES TO… AUTOMAXX STREETPOWER!

PADDOCKS

Showauto’s uit clubs van liefhebbers, die staan op de paddocks van Circuit Zandvoort te shinen. De dikke beats van de DJ door de speakers en maximaal loeren, dus!

DUTCH TIME ATTACK
Tijdens de Dutch Time Attack wordt er in verschillende klassen tegen elkaar geracet. Beginners tot aan de dikste coureurs… Alle klassen komen aan bod! The Dutch Time Attack heeft 4 kampioensrondes en 5 losse dagkampioenschappen. Daarnaast zijn er 4 events die voor alle merken en types (!) open staan. De finale zal tijdens de Vredestein Super Car Sunday op 29 september worden verreden.

>>> HET VOLLEDIGE RIJSCHEMA VAN DE BAAN IS HIER TE VINDEN <<<

BURN OUT MADNESS
Burn out master Leo Honders en Gert-Jan Hennipman zullen weer hun mega Burn Out Madness organiseren. Dikke prijzen, geweldige shows en gave auto’s zullen voor heel wat spektakel zorgen. Op de Burn Out Academy geeft Leo les om de beste burns te maken. Je kunt je nog voor 10 maart opgeven om de Burnout King 2019 te worden! Schrijf je in via info@402automotive.com.

REV BATTLE
De dikste bolides met de vetste sounds, dat gebeurt tijdens de Rev-Battle. Meedoen? Wel even een showautoticketje scoren.

STREETLEGAL DRAGRACES
Keihard kneuren met de aller- allersnelste straatauto’s en motoren op het circuit. 402 metertjes gaan er worden afgelegd. Wie het eerst over de streep is. Dikke. Vette. Show. BE. THERE.

Meer weten over dit dikke event? Kijk op www.automaxxstreetpower.nl! #oliehandel #datlooptgesmeerd

Share:

Whatsapp