​​​ ​OLIEHANDEL.NL GOES… INTERNATIONAL ARMY SHOW

Je kunt als vanouds weer een gevarieerde show verwachten met onder andere een Militaria Beurs, Thema Expositie Legervoertuigen, Live Reenactment met Battles, muziek met Swing the Mood, een Veteranen Plaza, Concours d'Elegance en een Tank Area met de mooiste voertuigen.

CAMPING & HINDERNISBAAN
Wil je dit weekend optima forma beleven? Boek dan een plaatsje op de camping. Dit kan als je meedoet met een legervoertuig, of gewoon als bezoeker. Je kracht en conditie testen? Daag jezelf uit op de hindernisbaan!

MILITAIRE VOERTUIGEN
Honderden militaire voertuigen zullen te bewonderen zijn. Van jeeps tot tanks uit verschillende periodes, tot rupsvoertuigen en motoren. Ken jij de amfibievoertuigen al? Of antennewagens? Ook deze grote jongens zijn aanwezig.

VETERANEN
Bij de Special Veteranen Area vindt je een tal van legervoertuigen voor een podiumpresentatie. De veteraan krijgt een speciaal plekje: zij hebben hun verhalen over hun missie, kameraadschap en natuurlijk over hun onmisbare voertuigen. Laat je meeslepen door de kleurrijke verhalen van de veteranen over hen en hun voertuig.

LEKKER IN EEN LEGERVOERTUIG!
Altijd al in een legervoertuig als heuse militair mee willen rijden? Dat kan op de International Army Show. Stap in en beleef de adrenaline van de immense kracht.

MOCK BATTLE, CONCOURS EN NOG VEEL MEER
Wat te denken van een heuse slag die wordt nagespeeld? Of een concours van de gaafste voertuigen? Een heuse kids area en nog véééél meer? Wat ons betreft de reden om een dagje uit te gaan met het hele gezin.

#Oliehandel #datlooptgesmeerd #internationalarmyshow

Share:

Whatsapp