OLIEHANDEL.NL GOES… INTERNATIONAL ARMY SHOW : MACHTIG MOOI MILITAIR SPUL

MILITAIRE VOERTUIGEN

Honderden militaire voertuigen zullen te bewonderen zijn. Van jeeps tot tanks uit verschillende periodes, tot rupsvoertuigen en motoren. Ken jij de amfibievoertuigen al? Of antennewagens? Ook deze grote jongens zijn aanwezig.

VETERANEN
Bij de Special Veteranen Area vindt je een tal van legervoertuigen voor een podiumpresentatie. De veteraan krijgt een speciaal plekje: zij hebben hun verhalen over hun missie, kameraadschap en natuurlijk over hun onmisbare voertuigen. Laat je meeslepen door de kleurrijke verhalen van de veteranen over hen en hun voertuig.

LEKKER IN EEN LEGERVOERTUIG!
Altijd al in een legervoertuig als heuse militair mee willen rijden? Dat kan op de International Army Show. Stap in en beleef de adrenaline van de immense kracht.

MOCK BATTLE, CONCOURS EN NOG VEEL MEER
Wat te denken van een heuse slag die wordt nagespeeld? Of een concours van de gaafste voertuigen? Een heuse kids arrea en nog véééél meer? Wat ons betreft de reden om een dagje uit te gaan met het hele gezin. Kom naar de International Army Show op 1 en 2 september en laat je meevoeren in de militaire voertuigen-wereld!

#Oliehandel #datlooptgesmeerd #internationalarmyshow

Share:

Whatsapp