OLIEHANDEL.NL GEET NOAR DE LAND EN TUINBOUWBEURS 26, 27 EN 28 JUNI TE RIJSSEN

De land- en tuinbouwbeurs Oost-Nederland is drie dagen de meest volledige vakbeurs voor mechanisatie, akkerbouw, rundveehouderij, intensieve veehouderij, vollegrondteelt, schapen- en geitenhouderij, bosbouw en groentechniek.

Dit jaar staat het thema toekomst in de spotlights: Boeren tot 2050. Bedrijven tonen de nieuwste ontwikkelingen binnen de sectoren. Denk aan sensoren, drones, robots, smart farming, big data en slimme Led verlichting. Uiteraard demonstreren de jongens van Oliehandel.nl de allernieuwste snufjes op het gebied van oliën en smeermiddelen.

De demonstraties van Oliehandel.nl zijn niet het enige wat de jongens doen. Zij geven tevens informatie over milieuvriendelijk en duurzaam onderhoud plegen aan het o zo gewaardeerde wagen- en machinepark. Wij als boeren en bosbouwers weten als geen ander hoe belangrijk het is die grote knapen van goede smeermiddelen en oliën te voorzien. Ook distributeren wij brandstof tegen zeer scherpe prijzen. Gaan we je allemaal uitleggen op de beurs.

Wil je meer info? Kijk op www.landentuinbouwbeurs.nl.

#oliehandel#datlooptgesmeerd

Share:

Whatsapp