Oliehandel.nl gaat NEOX®Energy Diesel additief aanbieden! Reiniging en

NEOX®Energy is een nieuwe generatie dieseladditief op volledig biologische basis : alle componenten zijn afkomstig van plantenextracten. De sterke reinigingskwaliteiten van het additief hebben een schonere motor, minder milieuvervuiling en lager brandstofverbruik als gevolg. NEOX®Energy voorziet in een fijnere verneveling van de diesel bij het injectiemoment in de motor, hetgeen resulteert in een efficiëntere verbranding.

ZUIVER PRODUCT MILIEU

NEOX®Energy: een zuiver product voor een heldere prijs. Zowel voor motoren als het milieu is betere brandstof de absolute vereiste van vandaag. NEOX®Energy is de nieuwste ontwikkeling op het vlak van dieseladditieven: vervaardigd als compleet groen product en zeer betaalbaar.


MILIEU

NEOX®Energy draagt bij aan een beter milieu. NEOX®Energy draagt bij aan een betere verbranding in de motor, schadelijke uitstoot wordt verminderd en de negatieve gevolgen voor het milieu gereduceerd.

(CO2) en stikstofoxiden (NOx) zijn uitlaatgassen die vrijkomen bij het verbrandingsproces van diesel; ze zijn de oorzaak van het broeikaseffect, zure regen en gezondheidsproblemen bij mensen. Het gebruik van NEOX® draagt bij aan de vermindering van deze schadelijke effecten op het milieu.

€ BATEN

De filosofie achter NEOX®Energy is dat het volop voordelen oplevert voor de gebruiker. Naast een verminderde uitstoot van schadelijke uitlaatgassen en een schonere en daardoor efficiënter lopende motor is er sprake van brandstofbesparing.

De daadwerkelijke besparing is afhankelijk van de specifieke omstandigheden, maar bij een besparing van minder dan 1 procent is de investering in de NEOX®Energy al terugverdiend. Zo komt de besparing tot stand:

Verminderde uitstootNEOX®Energy zorgt voor een reductie van verschillende emissies: roet, koolstofdioxide en stikstofoxiden. Deze reductie betekent tegelijkertijd een financiële besparing, aangezien de verlaagde uitstoot van schadelijke uitlaatgassen een lager brandstofverbruik tot gevolg heeft.

Schonere motor

Een schonere motor betekent minder slijtage met een langere levensduur tot gevolg. Schone dieselinjectoren zorgen voor een optimale inspuiting van de brandstof, wat een positieve invloed op het brandstofverbruik heeft.

Fijnere verneveling

De oppervlakte-actieve werking van NEOX®Energy heeft een stabiliserende invloed op de diesel, waardoor de inspuiting van de brandstof optimaal verloopt. Afhankelijk van de afstelling en het type motor kan dit direct leiden tot een lager brandstofverbruik.EEN INVESTERING IN NEOX®ENERGY IS EEN INVESTERING IN ZOWEL HET MILIEU ALS UW EIGEN PORTEMONNEE.

MOTOR

NEOX®Energy heeft een sterk reinigende werking die ervoor zorgt dat uw motor schoon wordt en blijft. Met bijkomstige voordelen: een schonere motor loopt zuiniger, efficiënter en rustiger dan een vervuilde motor en heeft een langere levensduur.

In de praktijk worden motoren niet altijd op het meest optimale vermogen gebruikt. Hierdoor kan de motor eerder en sneller vervuilen dan normaal.

________

De resultaten liegen er niet om, kijk snel mee:

RESULTATEN: http://www.neox-energy.com/section-results/

Wilt u meer informatie over deze producten? Benader ons gerust en wij geven u graag uitleg,


Team,

Oliehandel.nl

Share:

Whatsapp