​​​ ​Oliehandel.NL & de Dakar Rally 2020

Als Eurol Specialty Dealer van het jaar, zijn we natuurlijk apetrots op het feit dat juist in de Dakar Rally deze Specialty’s zijn-en nog steeds verder worden ontwikkeld, getest en intensief worden gebruikt!

Stuk voor stuk bijzonder mooie producten met verbazingwekkende eigenschappen.

Het gaat in deze Rally natuurlijk om topprestaties van mens en machine. De deelnemende auto’s, motoren en trucks zijn onderhevig aan extreme omstandigheden.

Denk hierbij aan zand, stof en sterk wisselende temperaturen van bijvoorbeeld 50 graden Celsius overdag tot rond het vriespunt ’s nachts. En wat dacht je van het bijna onbegaanbare terrein?

Extreme omstandigheden vinden wij als leverancier alle dagen terug bij onze klanten in bijvoorbeeld de agri-sector, grondverzet en transport. Sectoren die werken met dure machines, waarbij het van groot belang is dat de smering zorgt voor behoud en levensduur! Aandrijvingen, hydrauliek, lagers en opensmeerpunten moeten moeiteloos blijven draaien in stoffige, modderige maar ook vaak natte (zelfs bij zoutwater) omstandigheden. In reguliere vetten en smeermiddelen blijft zand, stof en modder plakken en ontstaat in vele gevallen roestvorming. Ben je bereid iets meer te betalen voor een topproduct, dan kan je dit echt voorkomen. Je bent gegarandeerd van een betere smering, minder onderhoud, minder stilstand, meer vermogen en een langere levensduur. Al deze Eurol Specilaty producten zijn ook nog eens nagenoeg vrij van microplastics en chloorparaffines, zo werk je mee aan een beter milieu. Als je dan weet dat je uiteindelijk kosten bespaard en tegelijkertijd milieuvriendelijker en veiliger werkt, is de keuze toch snel gemaakt?

Samen gevat zijn wij natuurlijk hartstikke trots om als Specialty leverancier van het jaar jou te kunnen informeren over deze geweldige producten en het hele assortiment op voorraad hebben.

Weten of deze producten ook winstgevend kunnen zijn voor jouw bedrijf?

Neem dan contact op met de Eurol Specialty Specialisten van Oliehandel.nl

Share:

Whatsapp