Oliehandel.nl adviseert over... Leeronderhoud

REINIGING
Voor het reinigen van leer, is lederreiniging nodig. Oliehandel.nl beschikt over een ruim assortiment leerreiniging. Je reinigt je leer als het sterk vervuild is, of erg is uitgedroogd. Oliehandel.nl adviseert cleaners zonder petroleum, oplossingen, siliconen of glansmiddelen te gebruiken. Veel goedkope lederreinigers hebben een ‘glansmiddel’ inbegrepen, maar deze zijn van tijdelijke aard.

CONDITIONER
Na de reiniging van het leer, adviseert Oliehandel.nl een conditioner te gebruiken. Door het gebruik van een microvezeldoek, en het maken van wrijvende bewegingen, breng je de conditioner optimaal aan. Door het wrijven, openen de poriën van het leer. Hierdoor wordt het product beter opgenomen, wordt het leer soepeler en glanst het mooier.

2-IN-1 REINIGER EN CONDITIONER
Meguiar’s Gold Class Rich Leather Cleaner/Conditioner is een reiniger en conditioner in één. Ideaal als je weinig tijd hebt of lekker makkelijk wil reinigen en verzorgen. Het product slaat niet wit uit! Prachtige resultaten.

GLAD LEER OP BIJVOORBEELD KLEDING

Voor gladleer beveelt Oliehandel.nl de S100 leer verzorger aan. Deze verzorgt en beschermt lederen kledingstukken en houdt deze soepel en zacht. Het werkt waterafstotend en verfrist de kleuren. De ademende en ventilerende werking van klimaatmembranen blijft volledig behouden, terwijl vocht buiten wordt gehouden. Door een Ultra Violet filter voorkomt het verkleuren en uitbleken door zonlicht. Voorkomt het vasthechten van vuil. De spuitbus verpakking laat S100 lederonderhoud zeer eenvoudig aanbrengen, ideaal voor meerkleurige kledingstukken, geeft leder een diepe glans. Naast jacks, broeken en handschoenen is dit product geschikt voor lederen zijtassen.

Share:

Whatsapp