Oliehandel.nl & 2014, Een nieuw jaar met veel voordeel!

Assortiment

Ons assortiment is uitgebreid met de complete Kroon Oil (olie) lijn. Een meerwaarde voor ons bedrijf, omdat veel van onze klanten aangegeven hebben dit merk te voeren. Daarnaast komt er in de eerste 3 maanden van 2014 nog een primeur op Oliehandel.nl, maar daarover later meer. Op onze blog en op onze Facebook houden wij u hier over op de hoogte!

Afhandeling en verzending

Naast onze scherpe prijzen vinden wij, en onze klanten de afhandeling en levering zeer belangrijk. Om dit nog beter te waarborgen vinden er op onze site een paar kleine wijzigingen plaats.

Verzendkosten

Wat er zal veranderen per 2014 merkt u alleen maar in positieve zin, onze prijzen zijn de laatste maand met de site update al omlaag gegaan. Daarnaast gaan wij particulier gratis verzenden vanaf €49,95 incl. BTW. Bestelt u onder de € 49,95 incl. BTW dan zijn de verzendkosten € 6,95

Brandstofproducten

Voor de brandstof producten gaan wij een aparte toeslag berekenen. Bestelt u meer dan € 150,- aan brandstofproducten, zijn de verzendkosten gratis. Daaronder betaalt u € 6,95 verzendkosten. Heeft u een combi bestelling (Brandstof en andere artikelen) dan gelden de standaard verzendregels. Namens het complete team van Oliehandel.nl wil ik u een Gesmeerd 2014 toewensen en wij zien u graag terug op onze site, in onze mailbox of op één van de beurzen wij aan deelnemen.

Met gesmeerde groet,

Jan de Croon jr

Oliehandel.nl

Share:

Whatsapp