OLIEFILTERS BIJ OLIEHANDEL.NL

OLIEFILTERS. WAS-DÀ?

Een oliefilter van een verbrandingsmotor is een filter om smeerolie te zuiveren van vuil dat er zich in verzameld. Het filter moet dus regelmatig vervangen worden om trammelant te voorkomen.

Smeerolie wordt door een tandwielpomp uit het carter door de filter gepompt, gaat door verschillende lagers in de motor en komt vervolgens weer terug bij de carter. Als olie dik of smerig is of je je filter een tijd niet vervangen hebt, kan de druk te hoog worden.

Gevolg? Lekkage, olieverlies en schade. Geloof ons, dat wil je niet. Dat kost een bom met duiten. Kun je beter besteden aan je prachtige PK-monster. Vervang dus altijd met je olie tevens de oliefilters.

FUCK VERVUILING MET EEN FILTER, DUS!
Yes. Naast dat je supergemakkelijk je olie bij Oliehandel.nl bestellen kunt, kun je tevens in één klik je filter erbij bestellen. Oliehandel.nl beschikt over diverse A-merk filters met fantastische kwaliteit. TIP VAN FLIP? Koop er meteen een filtertang bij. Hartstikke handig.

MOTORMUIZEN OPGELET
Speciaal voor motorfietsen beschikt Oliehandel.nl over een handige action-kit. Klinkt ook nog ‘ns hartstikke stoer. Hiermee ben je in één klik op de knop klaar. Ook Eurol heeft een airfilter in het assortiment, evenals liquid om te reinigen.

FILTER NODIG?
Filter nodig maar géén idee waar te beginnen? No stress! Oliehandel.nl kent een filteradviseur die je precies vertelt what to do en where to buy. Bij ons, dus.

LIEVER TELEFONISCH CONTACT?

Bel ons even op kantoor. Dan loodsen we je samen door de wondere wereld van oliefilters heen.

Share:

Whatsapp