​​​ ​OLIE & SMEERMIDDELEN VOOR DE AGRARISCHE SECTOR

Naast de reguliere producten zoals een motorolie, universele STOU olie, hef-achterbrug olie, transmissieolie, hydrauliekolie en vetten, vind je voor de agrarische sector bijzondere producten onder de naam Eurol Specialty. Deze producten zijn bestand tegen extreme drukken, hoge temperaturen en zowel zoet, als zout water. Deze lijn bestaat uit uitzonderlijke smeermiddelen, gebaseerd op de innovatieve Syngis technology. Deze producten staan garant voor lagere onderhoudskosten, een verlengende levensduur en verlaging van energiekosten.

Alles op het gebied van olie, smeermiddelen en brandstof bij één leverancier?

Dat kan bij Oliehandel.NL! Handig toch?

Naast alle smeermiddelen (meer dan 25 merken) leveren wij ook klein materiaal zoals een WD40, PL Lube, melkmachineolie en kettingspray. Vetspuiten, vetslangen of een nieuwe dieselolietank vind je in de uitgebreide en overzichtelijke webshop. Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, betekent bijna altijd de volgende werkdag aangeboden op jouw bedrijf.

Met “Alles” bedoelen we dan ook echt alles, want ja….ook brandstof bestel je eenvoudig en snel op Oliehandel.NL Wil je elke dag op de hoogte worden gehouden van alle lage brandstofprijzen? Meld je dan vooral aan via onze webshop en maak gebruik van een gratis zakelijk account met alle voordelen.

Oliehandel.NL. al 3 generaties lang, de oliespecialist voor de agrarisch sector!

De beste kwaliteit voor de scherpste prijs!

Share:

Whatsapp