Nieuwe Olie en Koelvloeistoffen

Olie & Koelvloeistoffen veranderen steeds sneller!

De fabrikanten van olie- en koelvloeistoffen vernieuwen en verrijken het productaanbod regelmatig. Dit heeft alles te maken met de steeds vernieuwende eisen en voorschriften van autofabrikanten.

Onderschat deze voorschriften niet, bij de modernere motoren, kan men niet “maar zo” een olie of koelvloeistof meer gebruiken. Het is dan niet de vraag óf de motor schade oploopt, maar wanneer dit gebeurd. Oliehandel.be komt daarom ook weer met twee nieuwe producten en een upgrade van een bestaand product. 

 

De Eurol Coolant -36°C GLX-AV is een nieuwe koelvloeistof geschikt voor moderne auto’s van verschillende Japanse en Koreaanse automerken. Naast deze coolant introduceren wij ook een nieuwe volsynthetische motorolie. De Eurol Actence RNT 5W-30 is een breed inzetbare motorolie ontwikkeld voor benzine- en dieselmotoren met Renault RN17 goedkeuring.

 

Koelvloeistof voor moderne Japanse en Koreaanse auto's 

De Eurol Coolant -36°C GLX-AV is geschikt voor moderne Honda, Hyundai, Kia, Mazda en Mitsubishi auto's, maar ook voor elektrische en hybride modellen van Ford. Deze op de P-OAT technologie gebaseerde koelvloeistof is dan ook nadrukkelijk anders dan andere koelvloeistoffen. Door de speciale samenstelling biedt deze koelvloeistof een optimale warmteoverdracht met extra bescherming tegen corrosie zonder de vorming van afzettingen.

Voor koelsystemen van zowel benzine als dieselmotoren van gietijzer, aluminium of een combinatie van deze metalen is deze nieuwe koelvloeistof geschikt. De coolant voorkomt een hinderlijke vorming van afzettingen, corrosie, schuimvorming, sludge en lekkage en bevat geen silicaten, amines en nitrieten. 

 

Goede bescherming met breed toepasbare nieuwe volsynthetische motorolie

De Eurol Actence RNT 5W-30 is een nieuwe volsynthetische motorolie die beschikt over een officiële Renault RN17 goedkeuring en voldoet aan de ACEA C3 classificatie. Deze motorolie is ook geschikt voor Renault motoren waar de RN0700 en RN0710 specificaties worden voorgeschreven. Verder is deze motorolie geschikt voor Renault motoren waar de RN0720 specificatie wordt voorgeschreven met uitzondering van dieselmotoren voor 2018, hiervoor blijft de RN07220 specificatie actief.

De Eurol Actence RNT 5W-30 is breed inzetbaar en geschikt voor verschillende modellen en types van onder andere de automerken Mazda, Nissan, Mitsubishi, Hyundai, Dacia en Kia. Deze volsynthetische motorolie biedt een zeer goede bescherming tegen slijtage, roest en corrosie.

 

Upgrade: Eurol Ultrance ECO 0W-20 voldoet aan C6 normering

De Eurol Ultrance ECO 0W-20 voldoet vanaf nu aan de ACEA C6 normering. Motorolie die aan deze allernieuwste specificatie voldoet, is aanvullend getest op het voorkomen van LSPI (low speed pre-ignition) en turboslijtage. Deze eisen zijn vooral relevant voor de optimale werking van gedownsizede en direct ingespoten benzine- en dieselmotoren met turbo voor personenauto's.

Dus ook voor de aller nieuwste motorolie en koelvloeistof zit u veilig bij de specialisten van Oliehandel.be.

Vind uw olie via de kentekencheck of bel ons, we helpen u graag!

Share:

Whatsapp