MOTUL OLIE: VOOR DE ÉCHTE SPORTIEVE MOTORMUIS

MOTUL, VERTUL… EH, VERTEL

Well, Motul is vertegenwoordigd in meer dan 80 landen. Synthetische en semi-synthetische producten, gericht op innovatie en goeie research zijn kenmerkend voor dit merk. Bij de Vrolijke Fransen is Motul marktleider in smeermiddelen voor motoren. Tevens wordt dit wondermiddel ingezet bij veel auto- en motorraces en is Motul goede vrienden met Yamaha, Honda en Suzuki.

Daarnaast is Motul partner van vele teams en internationale racerijen zoals MotoGP, Wegracen, Trial, Enduro, Superbike, Supercross, Rally, World Rally Championship, FIA GT, 24 uur van Le Mans, 24 uur van Spa, Le Mans Series(LMS),off-road racing, Paris-Dakar enz. En da’s natuurlijk niet zomaar. Dan ben je wel een koning.

ESTER, HET ALLERBESTE

Motul was de allereerste producent die Ester Technologie gebruikte bij de ontwikkeling van de 100% synthetische smeermiddelen voor auto’s. De ontwikkeling vond plaats in de luchtvaartindustrie. Plantaardige esters hebben een mega weerstand tegen hoge temperature en zijn resistant voor shearing.

YIPPIE YA YAY - VOOR 300V

De 300V serie van Motul is hun echte parel. Door de constante zoektocht naar verbetering en innovatie is dit een absoluut topproduct bij prestigieuze auto- en motorraces.

SHOW ME THA GOODS, OLIEHANDEL.NL!

Oliehandel.nl heeft het grootste aanbod Motul producten voor motorrijdend Nederland. Mooi, hè? Neem de Motul 300V Chrono 10W40.Een 100% syntethische racing motorolie met de Ester Core technologie. Een absolute topper voor de sportieve rijder.

Motul 300V 10W40 4T FL

100% synthetisch race smeermiddel op basis van dubbele Ester-technologie. Standaard viscositeit, aanbevolen door bijna alle motorfiets fabrikanten over de hele wereld. Heeft een hoge HTHS-viscositeit maakt een stevige smeerfilm van voldoende dikke olie op zwaar belaste, hete onderdelen. JASO MA en volledig compatibel met natte koppeling.

Naast deze wondermiddelen beschikt Motul ook over een range onderhoudsproducten. Voor als je niet zo’n sportieve racer bent, maar wel lekker wil meelullen over het merk. Check de Motul E2 Motowashof de Motul A1 Filter Clean.

Toch nog een beetje advies nodig? Check de adviseurs van Oliehandel.nl. Zij helpen je online of per telefoon maar al te graag.

#datloopgesmeerd

Share:

Whatsapp