MOTUL BESTAAT 150 JAAR, NU OOK BIJ OLIEHANDEL.NL EXTRA SCHERP!

Meer dan anderhalve eeuw geschiedenis

Motul vierde zijn 150ste verjaardag. Een unieke gelegenheid om terug te blikken op het verleden om de toekomst beter te begrijpen en absoluut zeker te zijn dat niets van de pioniersgeest vanaf het begin vervaagd.

Meer dan 150 jaar. Meer dan anderhalve eeuw van ononderbroken activiteit die Motul de ruimte heeft gegeven om voortdurend te moderniseren en de voorhoede van de technologie te beklimmen. Deze permanente zoektocht en de vastberadenheid om vooruit te gaan hebben ertoe geleid dat de onderneming naar een benijdenswaardige positie in haar sector is gegroeid. Het bedrijf geniet wereldwijde reputatie en wordt unaniem erkend voor de kwaliteit van haar producten, capaciteit om te innoveren en betrokkenheid in de wereld van competitie.

Gedurende deze geschiedenis zijn alle Motul medewerk(st)ers gedreven door een veeleisend ethos, passie en respect. De mannen en vrouwen, die het merk hebben gebouwd en nog steeds opbouwen, hebben altijd de kracht in zichzelf gevonden om het bedrijf op een zeer veeleisend technisch en menselijk niveau te houden.

Zonder twijfel de beste manier om deze verjaardag te vieren is het bestendigen van de bedrijfsgeest, de onafhankelijkheid van de geest en het vermogen de pioniersgeest te behouden

Doordat wij met onze leveranciers betere afspraken hebben kunnen maken, waardoor wij onder andere het assortiment van MOTUL gaan uitbreiden met de automotive lijn, kunnen wij nu ook de MOTUL MOTOR LIJN extra scherp aanbieden!

Dus profiteer snel dit voorjaar van de aantrekkelijke prijzen van dit TOP PRODUCT!

Share:

Whatsapp