Kwaliteit uit Zwitserland

Motorex ….kwaliteit uit Zwitserland!

Het Zwitserse merk Motorex levert al meer dan 100 jaar producten en diensten van de hoogste kwaliteit. Die  topkwaliteit en ervaring maken Motorex tot een betrouwbare partner van Oliehandel.be. Een heel mooi merk met prachtige producten voor professionele en recreatieve gebruikers in de motorsport en voor eigenaren van classic cars.

Door een constante kwaliteitsborging op elk niveau van het bedrijf, maakt Motorex indruk met hoogwaardige producten. Het eigen moderne laboratorium controleert continue de kwaliteit van de grondstoffen en zorgt voor het kennisvoordeel met toegewijd onderzoek en constante ontwikkeling. Het merk groeit nog steeds in Zwitserland en internationaal. Ongeveer de helft van alle smeermiddelen worden buiten Zwitserland in zo’n 85 landen verkocht. 

Om professionele en amateursporters in de motor- en motorsport de beste producten en de nieuwste specialistische kennis te bieden, werkt Motorex al jaren nauw samen met fabrikanten en raceteams in de motorsport. Coureurs en teams die Motorex- smeermiddelen gebruiken, hebben al meer dan 100 wereldkampioenschappen gewonnen.

In  België en Nederland is het merk Motorex specifiek bekend bij motorrijders. De Boxer 4T SAE 15W50 is één van de meest verkochte Motorex producten. De eigenschappen van dit product overtreffen volgens vele BMW rijders alle andere merken met vergelijkbare producten. Naast deze bekende Boxer 4T 15W50 vind je de hele motor en classic lijn van Motorex in het assortiment van Oliehandel.be.

Share:

Whatsapp