Motorex in de motormaand

Motorex ….kwaliteit uit Zwitserland.

In deze 3e week van onze “motormaand” geven wij een week lang maar liefst 10% korting op alles van MOTOREX!

Het Zwitserse merk Motorex levert al meer dan 100 jaar producten en diensten van de hoogste kwaliteit. Die  topkwaliteit en ervaring maken Motorex tot een betrouwbare fabrikant en een uitstekende toeleverancier van Oliehandel.be. Een bijzonder mooi merk met prachtige producten voor professionele en recreatieve gebruikers in de motorsport en voor eigenaren van classica’s.

Door een constante kwaliteitsborging op elk niveau van het bedrijf, maakt Motorex indruk met haar constante hoogwaardige producten. Het eigen moderne laboratorium controleert continue de kwaliteit van de grondstoffen en additieven en zorgt voor het kennisvoordeel met toegewijd onderzoek en innovatie. Het merk groeit nog steeds, zowel in Zwitserland als internationaal. Ongeveer 50% van alle gemaakte smeermiddelen, worden buiten Zwitserland in zo’n 85 landen verkocht. Iets wat heel veel gebruikers niet weten, maar wat aangeeft hoe groot deze speler is als we het hebben over kwaliteitssmeermiddelen. 

Om professionele en amateursporters in de motor- en motorsport de beste producten en de nieuwste specialistische kennis te bieden, werkt Motorex al jaren intensief samen met fabrikanten en raceteams in de motorsport. Coureurs en teams die Motorex- smeermiddelen gebruiken, hebben wereldwijd al meer dan 100 wereldkampioenschappen gewonnen.

In Nederland en België is het merk Motorex specifiek bekend bij motorrijders. De Boxer 4T SAE 15W50 is één van de meest verkochte Motorex producten. De eigenschappen van dit product overtreffen volgens vele BMW rijders alle andere merken met vergelijkbare producten. Naast deze bekende Boxer 4T 15W50 vind je de hele motor en classic lijn van Motorex in het assortiment van Oliehandel.nl.

Motorex staat voor kwaliteit en zekerheid, het team van Oliehandel.BE staat hier voor 100% achter!

Share:

Whatsapp