MOTOREX OLIE, KWALITEIT, BMW BOXER, GS, OLIEFILTER @ OLIEHANDEL.NL

Motorex is al 90 jaar de grootste ruwe olie raffinaderij van Zwitserland. Hun hoofdkwartier, gevestigd in Langenthal, (midden in Zwitserland) is altijd al zeer actief bezig met onderzoek, ontwikkeling en productie van innovatieve smeermiddelen en chemicaliën. ”¨Motorex Moto-Line ”¨Motorfietsen stralen een sfeer uit van avontuur, competitiedrang en het verbreden van de horizon. Om ervoor te zorgen dat niets je tegenhoud om deze kwaliteiten van je motorfiets volledig te benutten, heeft Motorex een uitgebreid programma van smeer- en onderhoudsmiddelen in de Moto-Line. De Moto-Line van Motorex bestaat uit zeer effectieve en makkelijk te gebruiken producten. Door een intensieve samenwerking met de grote motorfiets fabrikanten wereldwijd zorgt Motorex ervoor dat hun producten breed toepasbaar zijn. En dat er een Motorex product beschikbaar is voor bijna elke toepassing.”¨ Wordt 1e montage gebruikt voor bijvoorbeeld KTM en BMW.

De verhalen die ik hoorde gingen vooral over de Motorex BOXER 4T 15W50, dat deze olie het olieverbruik sterk verminderde van de BMW boxer motoren.

Daarnaast heeft het merk een versnellingsbak olie, de MOTOREX GEAR OIL PENTA LS 75W140”. Doe je deze olie in de versnellingsbak van de boxer motoren, dan schakelt deze vele malen soepeler…. Het mooie van Oliehandel.nl is dat wij alle merken verkopen, dus het ons niet uit maakt wat we verkopen, want handel is handel. Dus dit advies is welgemeend en komt van fantieke BMW BOXER OF GS motorrijders:) Op bijvoorbeeld het BMW GS Forum heeft dit gestaan.

Omdat wij de vraag kregen of we ook de oliefilters leveren voor deze motoren, zijn deze ook te koop bij Oliehandel.nl.

Heeft u wensen, tips of andere opmerkingen die de site ten goede kunnen komen, schroom niet en mail ons,

Op de motorbeurs komen wij ook zeker weer met een aantal mooie aanbiedingen van diverse Olie merken, wij zien u dan ook graag op onze standJ

Met gesmeerde groet,

Jan de Croon jr.

Oliehandel.nl

Share:

Whatsapp