MOTORBEURS UTRECHT, OLIE EN PASSIE VOOR DE MACHINE!

De CASTROL, MOTOREX, EUROL, S100 aanbiedingen  deden het goed op onze stand, vele tassen werden gevuld en deze week worden de bestellingen thuisbezorgd die verkocht zijn op de motorbeurs Utrecht! Omdat wij meerdere merken verkopen luisteren wij goed naar onze klanten, waarom kopen ze een bepaald merk, willen ze een bepaald merk of type olie hebben. Ook dit jaar zijn wij weer "geattendeerd" op een paar merken waar wij ons uiterste best voor gaan doen om deze binnenkort voor scherpe prijzen op oliehandel.nl te kunnen aanbieden. 

Ook hebben wij http://www.jolinkdragracing.com gesproken, deze rijdt al jaren op Eurol olie met zijn op een ducati gebouwde Dragracer. Wat een passie voor snelheid en techniek heeft deze man, fascinerend om te horen. En wat kun je dan in de praktijk laten zien hoe goed de olie is die je als fabrikant verkoopt, tegen welke belastingen het kan en wat er evt. nog verbeterd kan worden aan de specificaties! Ben vergeten te vragen of ik een keer een proefrit mag maken;) , maar ben bang dat mijn specificaties toch op een ander vlak beter uit de verf komen dan als coureur op die dragracer. 
De honda Shadow club, Pan European Club en de BMW GS club gaan profiteren van een coupon kortings actie van hun club. Iets nieuws van oliehandel.nl, maar wel een actie waar een lid wat aan heeft, want iedereen heeft toch olie, smeermiddelen of schoonmaak/poetsmiddel nodig voor zijn "machine" 

Volgend jaar staan wij er zeker weer, in welke hoedanigheid weten we nog niet, maar voor de 30ste editie van de motorbeurs Utrecht gaan wij zeker wat leuks bedenken! 

Een succesvolle beurs, prachtig om te staan, met een stel enthousiaste collega's, promodames die straalden en klanten die voor een fantastische beursprijs het onderhoud weer kunnen uitvoeren! 

ik zeg, Oliehandel.nl, dat loopt gesmeerd!


Jan de Croon jr
Oliehandel.nl


Share:

Whatsapp