Motorbeurs Utrecht 2013, komt u ook langs bij Oliehandel.nl?

Oliehandel.nl is dan ook dit jaar weer aanwezig, voor de 3e keer op rij.
Op dit moment zijn wij alles aan het gereed maken, woensdag de stand op bouwen en dan kunnen wij donderdag morgen om 10.00 uur “proosten” met een kop koffie op een geslaagde beurs!

Maar wanneer is deze geslaagd, hoor ik u en mijn collega’s denken. Er is in verkoop jargon een gezegde , “wie schrijft, die blijft” ;) Orders zijn natuurlijk van belang, maar wij laten u ook graag kennismaken met ons bedrijf, om u een compleet ander beeld van een webshop te geven, waar Service, Advies op maat en Afspraak = Afspraak vanzelfsprekend zijn!
De aanbiedingen die wij dit jaar hebben, kunt u als bezoeker bijna niet laten staan! Daarnaast hebben wij dit jaar een compleet andere stand dan de voorgaande jaren en bent u als “klant” van Oliehandel.nl van harte welkom voor een kop koffie of een drankje op onze stand 10.B011. om alle aanbiedingen op uw gemak te bekijken en u van advies te laten voorzien.

Tijdens de beurs kunt u profiteren van diverse Beursactie’s, van de merken Eurol, Castrol, Motorex, S100 en Applied, voor waanzinnige prijzen!
En ons “kenmerk” uw bestelling boven de € 29,95 ex BTW wordt verzonden, maken wij ook op de motobeurs weer waar! Alles wat u koopt op de stand, tijdens de motorbeurs, sturen wij u gratis op. Dus geen gesleep met Can’s olie, tevens kunt u pinnen op onze stand!

Daarnaast hebben wij nog een waanzinnige actie, maar om daar achter te komen, zien wij u graag op onze stand!

Als u naar de motorbeurs Utrecht komt, wens u ik alvast veel plezier en mocht u tijd hebben, verwelkom ik, of een van mijn collega’s u graag op onze stand!

Jan de Croon jr

Oliehandel.nl
Dat loopt gesmeerd!

Share:

Whatsapp