MOTOR- KLEDING- EN HELM ONDERHOUD

Na een grondige wasbeurt, wil je natuurlijk je motor beschermen en zorgen dat hij er zo mooi mogelijk uit ziet en (heel belangrijk) blijft zien! De lak- en kunstofpolish van S100 is hiervoor een onmisbare hulp.
Met deze polish verwijder je eenvoudig fijne krassen en maak je de lak op metaal of kunstof, je scherm, stickers of zelfs vizier (niet reflecterend) waterafstotend door de ingebouwde was componenten.
Eenvoudig aanbrengen met een doek, even laten drogen, nawrijven met een schone zachte doek en je ziet meteen resultaat.

Zijn er echt onderdelen waarvan je de kleur “wilt ophalen’’?

Dan is een goede kleurhersteller de oplossing! S100 Kleurhersteller is een transparante kleuropfrisser voor snelle en duurzame opwaardering van alle verkleurde oppervlakken. Voorbeelden hiervan zijn vaal geworden onderdelen van het motorblok, spiegelkappen en framedeksels. Vaal, grijs of grauw wordt weer mooi fris en haalt zwarte onderdelen weer moeiteloos op naar de diepe donkere kleur van weleer! Door zijn transparante samenstelling is het subliem voor alle gelakte en ongelakte delen ongeacht de kleur en het materiaal. Het product is temperatuurbestendig, droogt vlekkeloos op en is bestand tegen regen en meerdere wasbeurten. De wonderen zijn de wereld nog niet uit! 😉

Ook je helm kan vast een opfrisbeurt gebruiken, wel zo fris toch? Ja zeker! Maar ook veilig, want natuurlijk slaan we het vizier niet over.

Voor een kras- en streeploze reiniging voor meervoudige toepassingen moet je de Vizier- en Helmreiniger van S100 in combinatie met het microvezeldoekje echt een keer proberen.

Geschikt voor alle vizieren, maar ook de buitenkant van de helm, windschermen, spiegels en niet geheel onbelangrijk, je koplampen. Hoe meer zicht, hoe veiliger jij rijdt!

Natuurlijk slaan we ook de binnenkant niet over, wel zo hygiënisch!

Een goede helm interieur reiniger reinigt grondig en verwijdert onaangename geurtjes. Even inspuiten, laten intrekken en met spons of doek afvegen.
De binnenkant is nu weer schoon en heerlijk fris! De helmreiniger van S100 heeft een anti-bacteriële en -schimmelwerking.

Als we dan toch bezig zijn, dan ook voor het seizoen maar even aandacht besteden aan de kleding toch?
Gebruik altijd een speciaal wasmiddel voor functionele kleding geschikt dus voor ademende stoffen zoals Gore Tex en Sympatex.

S100 Textielwasmiddel biedt een uitstekende reinigingsprestatie en bereidt de vezels van de kleding optimaal voor op de opname van impregneerspray.
De ademende eigenschappen van klimaatmembranen zoals GoreTex en Sympatex blijven behouden dankzij de speciaal hierop afgestemde combinatie van werkzame stoffen.
Voor optimale impregnatie adviseren wij u S100 Textiel impregneerspray.

Handschoenen, laarzen, leder en suede materialen (ook waarbij klimaatmembranen zijn verwerkt) kan je veilig onderhouden met een spuitbus lederonderhoud van S100.

Geheel veilig waardoor de originele look behouden blijft ! Houdt het leer soepel en zacht, werkt daarbij ook nog waterafstotend en verfrist de kleuren.

#DATLOOPTGESMEERD!

Share:

Whatsapp