MILLERS OILS

Al meer dan 100 jaar (sinds 1887) is Millers Oils een onafhankelijk familiebedrijf uit Engeland. In ruim een eeuw heeft Millers Oils diverse successen behaald. Zij waren de eerste die een motorolie ontwikkelden voor dieselwagens. Dit merk met een bijzondere geschiedenis ontving maar liefst 2x van het Britse instituut voor transportmanagement ‘Best Aftermarket Lubricants’-award en won in 2005 de prestigieuze award ‘Motorsportbedrijf van het jaar’.

Het assortiment van Millers Oils is breed. Naast motoroliën ontwikkelt en verkoopt dit merk additieven, ethanolkillers, koelvloeistoffen en versnellingsbakoliën. In Nederland zijn zij een vertrouwd begrip in de wereld van classic-cars. Ze hebben alle denkbare oliën & smeermiddelen voor kostbare oldtimers.

Millers Oils is toonaangevend in bijzondere (waterloze) koelvloeistoffen voor speciale toepassingen. Hierover schrijven we zeker nog eens een gerichte blog. Ben jij op zoek naar een kwalitatief goede ethanolkiller, of specifiek additief voor een benzine of diesel? Dan zijn de additieven van Millers zeker een betrouwbare keuze.

Of je nu links of rechts sturend bent, producten van Millers Oils zijn altijd “trusted products”.

Share:

Whatsapp