Maak uw Oldtimer gereed voor het voorjaar | Blog | Oliehandel.nl

Castrol Classic lijn & motorfietsolie

Castrol is natuurlijk een merk wat bij uitermate bekend is, een uitstekende kwaliteit betreft en voorgeschreven is en was bij vele autofabrikanten. Voor de oldtimerliefhebbers hebben wij de Castrol Classic blikken, vanaf volgende week uit voorraad leverbaar, maar dit staat ook netjes aangegeven bij het product zelf. De olie bevat de specificaties welke standaard voorgeschreven waren destijds. Bekijk hier het assortiment!

Penrite Oil

Een stukje historie, vanaf 1926 leveren zij olie en smeermiddelen voor auto’s en motorfietsen. Het assortiment bevat een complete lijn voor Klassiekers en oldtimers.Moderne oliën zijn meestal niet het meest geschikt voor uw klassieker, hoe goed het product ook is. Deze zijn vaak veel te dun en bevatten veel dopes die onnodig zijn of zelfs averechts kunnen werken in het geval van ouderwetse technieken en materialen. Wij bieden van Penrite diverse gedoopte en ongedoopte motoroliën, versnellingsbak oliën, stuurhuis- en achteras oliën en diverse smeer-vetten aan.

Kroon Oil Classic

De Kroon Oil Classic lijn. Nostalgische blikken, met de kwaliteit olie die u nodig heeft voor uw oldtimer. Deze koopt u bij oliehandel.nl”¨ . Motorolie, versnellingsbakolie, Stuurbekrachtigingsolie en daarnaast ook Inloop motorolie, Motorspoel olie en Conserveringsolie, om voertuigen veilig op te slaan voor een langere stallingsperiode.”¨In deze olie zitten de specificities verwerkt van “vroeger”, welke voorgeschreven waren en waar uw auto/motor/boot/tractor zich het lekkerste bij voelt.

Rustyco

Onmisbaar voor iedere liefhebber. Verwijdert roest zonder stralen en bespaart u een hoop ellende! Bekijk de demonstratie video en bestel snel! Leuker kunnen wij het niet maken, wel makkelijker;)

Wynns Loodvervanger

De chemische Wynn’s behandelingen beantwoorden aan de specifieke behoeften van de moderne motoren en beschermen oudere motoren. Bovendien vermindert een groot deel van de Wynn’s behandelingen het brandstofverbruik, een zeer belangrijk aspect in deze tijd van steeds stijgende energieprijzen. De loodvervanger beschermt uw kleppen en slijtende delen in de motor.

Pecrogold

Heeft u een petroleum of Zibro kachel in de schuur? Bestel makkelijk en snel bij oliehandel.nl

Share:

Whatsapp